• Συλλόγων και φορέων

7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών της Α - Γ ΕΛΜΕ Β Αθήνας, στα πλαίσια την αλληλεγγύης και του κοινού αγώνα όλων των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα στο χώρο της Υγείας, ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ και συμμετέχει στην ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, την Τρίτη 7 Απριλίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, από κοινού με τις Ενώσεις Νοσοκομειακών Γιατρών, τους Συλλόγους των Εργαζομένων, τα Σωματεία και τους άλλους φορείς του συνδικαλιστικού κινήματος, στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν στους προαύλιους χώρους των Νοσοκομείων, στις παραστάσεις διαμαρτυρίας στις Διοικήσεις, και στις συνεντεύξεις τύπου.

ΕΝΕΒΑΠ: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ DELIVERY

Στην εποχή του κορωνοϊού, με τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα για τους πολίτες και τους επιχειρηματίες, πολλά καταστήματα της πόλης μας άρχισαν να παραδίδουν τα προϊόντα τους κατ’ οίκον, προκειμένου να εξυπηρετήσουν όσους «μένουν σπίτι». Έτσι, εύκολα και γρήγορα, με ένα απλό τηλεφώνημα, κάθε δημότης μπορεί να προμηθεύεται ό,τι χρειάζεται χωρίς να μετακινείται, χωρίς να ταλαιπωρείται, χωρίς να εκτίθεται στην πανδημία!

ΕΝΕΒΑΠ: ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ

Σύμφωνα με ανάρτηση του νέου Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Χαρδαλιά, στην παρακάτω διεύθυνση θα βρείτε τη λίστα με τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα παραμείνουν κλειστές βάσει των μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

ΦΙΛΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ 11ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020. Η απόφαση για την βραδινή βόλτα ήταν ευχάριστη. Πορεία με στάση στο Mac Arthur. Η παρέα είχε έντεκα δυναμικούς ποδηλάτες, ανάμεσα τους και δυο Κυρίες για να μην είναι ξερή η παρέα.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ: «Η ΠΕΤΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ»

Με αφορμή την 8η Μάρτη, η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής τιμά τους αγώνες για τα δικαιώματα των γυναικών με την προβολή της Γαλλο-Αφγανικής ταινίας «Η πέτρα της υπομονής» την Τετάρτη 11 Μαρτίου στις 7.30 μ.μ. στο Πέτρινο Κτήριο, Πολιτιστικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης», Σπάρτης 1, Αγία Παρασκευή.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: Ομιλία για την ΔΕΠ-Υ / Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, 17.30

Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, 17.30-19.30, στο Αμφιθέατρου του 1ου ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής (Παπαφλέσσα 17, Τσακός), θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα και Workshopμε τίτλο «Πώς χαρίζουμε ηρεμία στο Νήπιο και στο μαθητή με ΔΕΠ-Υ,  μέσα και έξω από το σχολείο».

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ

Μέσα σε χαρούμενο κλίμα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Όμιλος Αιτωλοακαρνάνων Αγίας Παρασκευής στο όμορφο και φιλικό περιβάλλον του CAFÉ 12, στην οδό Αγίου Ιωάννου την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου. Η ζεστή και πολυπληθής παρουσία των μελών, αλλά και των φίλων του Ομίλου έθεσε τις βάσεις για μια δυναμική νέα χρονιά.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ 1ου & 2ου ΕΠΑ.Λ.: «Διαβάζοντας Λογοτεχνία στη Βιβλιοθήκη», 7η συνάντηση

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3/02/2020 η έβδομη συνάντηση της ομάδας. Διαβάσαμε το διήγημα «Η πένσα» του Γιάννη Παλαβού (από τη συλλογή διηγημάτων «Το παιδί», Αθήνα: Νεφέλη, 2019) και συζητήσαμε γι’ αυτό και με αφορμή αυτό.