• Συλλόγων και φορέων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ

Αγαπητοί συμπολίτες μας,

Οι κτηνίατροι της Αγίας Παρασκευής, που συμμετέχουμε στο πρόγραμμα του Δήμου για τα αδέσποτα ζώα, δεχόμαστε το τελευταίο διάστημα αρνητικά σχόλια, όπως και μια γενικότερη απαξίωση του έργου μας που σχετίζεται με την ιατρική περίθαλψη των αδέσποτων ζώων της περιοχής μας, από δύο-τρία άτομα συνδημοτών μας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ανακοίνωση του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Αττικής «Ολυμπιάς»

Οι Ελληνίδες Σοροπτιμίστριες, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, πήραν την πρωτοβουλία να οργανώσουν πανελλαδική εκστρατεία στήριξης της Ελληνικής Οικονομίας.

Βοηθούμε όλες μαζί  στην  ενίσχυση της τοπικής αγοράς, ενισχύουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις, τη γυναίκα επιστήμονα!

«ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΠΒΑΤΥ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Μέλη του Σωματείου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Βορειοανατολικού Υμηττού (ΣΕΠΠΒΑΤΥ) πραγματοποίησαν εργασίες καθαρισμού, αποψίλωσης και συντήρησης στην περιοχή του βορειοανατολικού Υμηττού, και συγκεκριμένα στην έκταση γύρω από το Πυροφυλάκιο «Μοναστήριον» στον Άη Γιάννη τον Κυνηγό, την Κυριακή 10 Μαΐου.

ΑΦΟΡΗΤΗ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΙΚΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής Αττικής «Άγιος Ιωάννης» εξέδωσε, την Παρασκευή 8 Μαΐου, την ακόλουθη ανακοίνωση με αριθμό πρωτοκόλλου 47:

Συνέχεια ανάγνωσης

3ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ: Γίνε ο Ήρωάς μας!

Γίνε ο Ήρωάς μας! Δημιουργία ιστοριών για παιδιά 7-11 ετών

"Οτιδήποτε βλέπεις μπορεί να γίνει ένα παραμύθι και μπορείς να βγάλεις μια ιστορία από οτιδήποτε αγγίξεις", είχε πει ο  σπουδαίος συγγραφέας παιδικών παραμυθιών, Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών της Α - Γ ΕΛΜΕ Β Αθήνας, στα πλαίσια την αλληλεγγύης και του κοινού αγώνα όλων των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα στο χώρο της Υγείας, ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ και συμμετέχει στην ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, την Τρίτη 7 Απριλίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, από κοινού με τις Ενώσεις Νοσοκομειακών Γιατρών, τους Συλλόγους των Εργαζομένων, τα Σωματεία και τους άλλους φορείς του συνδικαλιστικού κινήματος, στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν στους προαύλιους χώρους των Νοσοκομείων, στις παραστάσεις διαμαρτυρίας στις Διοικήσεις, και στις συνεντεύξεις τύπου.

ΕΝΕΒΑΠ: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ DELIVERY

Στην εποχή του κορωνοϊού, με τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα για τους πολίτες και τους επιχειρηματίες, πολλά καταστήματα της πόλης μας άρχισαν να παραδίδουν τα προϊόντα τους κατ’ οίκον, προκειμένου να εξυπηρετήσουν όσους «μένουν σπίτι». Έτσι, εύκολα και γρήγορα, με ένα απλό τηλεφώνημα, κάθε δημότης μπορεί να προμηθεύεται ό,τι χρειάζεται χωρίς να μετακινείται, χωρίς να ταλαιπωρείται, χωρίς να εκτίθεται στην πανδημία!