• Συλλόγων και φορέων

Αιμοδοσία στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, 8-10/7, 09:00-13:30

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος και το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ένωσαν τις δυνάμεις τους για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για την αναπλήρωση των αποθεμάτων αίματος στα νοσοκομεία της χώρας για τους ασθενείς που έχουν ανάγκη, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ 7ης ΙΟΥΝΙΟΥ

Κυριακή 7 Ιουνίου 2020.

Σήμερα μας έδωσαν χαρά πολλοί καινούργιοι φίλοι. Κάναμε την κλασική διαδρομή, δυο φορές 12 χιλ., στους ποδηλατόδρομους του Κοντόπευκου Αγίας Παρασκευής.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ

Αγαπητοί συμπολίτες μας,

Οι κτηνίατροι της Αγίας Παρασκευής, που συμμετέχουμε στο πρόγραμμα του Δήμου για τα αδέσποτα ζώα, δεχόμαστε το τελευταίο διάστημα αρνητικά σχόλια, όπως και μια γενικότερη απαξίωση του έργου μας που σχετίζεται με την ιατρική περίθαλψη των αδέσποτων ζώων της περιοχής μας, από δύο-τρία άτομα συνδημοτών μας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ανακοίνωση του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Αττικής «Ολυμπιάς»

Οι Ελληνίδες Σοροπτιμίστριες, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, πήραν την πρωτοβουλία να οργανώσουν πανελλαδική εκστρατεία στήριξης της Ελληνικής Οικονομίας.

Βοηθούμε όλες μαζί  στην  ενίσχυση της τοπικής αγοράς, ενισχύουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις, τη γυναίκα επιστήμονα!