• Συλλόγων και φορέων

Ανακοίνωση για την κοινή δήλωση Πομπέο-Δένδια

Η επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ στην Ελλάδα αποτελεί μία ακόμα πράξη στο έργο προώθησης των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών σχεδιασμών στην Ανατολική Μεσόγειο, που σπέρνουν τον πόλεμο και την προσφυγιά, τη φτώχεια και τη δυστυχία στην περιοχή μας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ξεκινούν οι «Συγκεντρώσεις» των «Οδηγών»

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, απευθύνεται σε παιδιά και νέους από 5 έως 17 ετών με στόχο την διαπαιδαγώγηση τους σε ικανούς και ενεργούς πολίτες, με συνεχή παρουσία πολλών χρόνων στο Δήμο μας.

16 έως 22 Σεπτεμβρίου: Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Η Ομάδα των φίλων ποδηλάτου Αγίας Παρασκευής σας ενημερώνει ότι οι προσπάθειες που κάνει με τις ποδηλατοβόλτες είναι για να ενθαρρύνει τους συμπολίτες μας να επιλέγουν βιώσιμους τρόπους μετακίνησης.

Συνέχεια ανάγνωσης

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για την άνοια

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Alzheimer, τη Δευτέρα  21 Σεπτεμβρίου 2020, το «Καρέλλειο-Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, συνεχίζοντας την  εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την άνοια διοργανώνει  διαδικτυακό σεμινάριο για τη νόσο, στο πλαίσιο προστασίας από τον covid-19.

Αιμοδοσία στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, 8-10/7, 09:00-13:30

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος και το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ένωσαν τις δυνάμεις τους για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για την αναπλήρωση των αποθεμάτων αίματος στα νοσοκομεία της χώρας για τους ασθενείς που έχουν ανάγκη, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.