Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΦΗ ΚΑΨΟΚΕΦΑΛΟΥ

Γεννήθηκε στην Αγ. Παρασκευή το 1960, στην ίδια πόλη, που γεννήθηκε και η μητέρα της Σωσάννα, τα υπόλοιπα 4 αδέλφια της, και φυσικά και τα 2 παιδιά της! Μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, τμήμα Φαρμακευτικής, ξεκίνησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Βιοφαρμακευτική (νεοσύστατη έδρα, τότε,στην Φαρμακευτική Αθηνών).

Το 1984 άνοιξε το δικό της Φαρμακείο, στην κεντρική πλατεία της πόλης μας. Την διετία 1994-1996 βρέθηκε στο Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνιας, όπου και παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Marketing, Management & Accounting της Φαρμακευτικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο: U.C.S.F..

Στις Δημοτικές εκλογές του 2002, με επικεφαλής τον Α. Σιδέρη, ξεκίνησε η πορεία της στην Τοπική αυτοδιοίκηση, μέχρι και σήμερα. Υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις εργασίας, δίνοντας πάντα το προσωπικό της στίγμα (αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής, πρόεδρος Ν.Π. Κ.Α.Π.Η., και των Παιδικών σταθμών, εκπρ.Αντιπολ.στα Δημ.Ιατρεια και στον Αθλητικό και Πολιτιστικό Οργανισμό.)


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software