Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου

Διενέργεια Δημόσιας Διαβούλευσης Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει τη διενέργεια Δημόσιας Διαβούλευσης με τίτλο «ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΒΑΚ. ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ».

Συνέχεια ανάγνωσης

«Ο θαυμαστός κόσμος του Ιόλα»… σηκώνει αυλαία

Απόψε (21:00), η εμβληματική βίλα Ιόλα ανοίγει και πάλι τις πύλες της. Ανοίγει τις πύλες της στον κόσμο που θα έχει την ευκαιρία για τρεις ημέρες (24/25/26 Σεπτεμβρίου)  να παρακολουθήσει μια εξαιρετική θεατρική παράσταση αφιερωμένη στη ζωή μιας τεράστιας προσωπικότητας. Του Αλέξανδρου Ιόλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση του  Χριστόφορου Αντωνιάδη,  «Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΟΛΑ», βασισμένη στο βιβλίο του Νίκου Σταθούλη  «Ιόλας», με τις θέσεις και των τριών παραστάσεων να έχουν συμπληρωθεί.

Συνέχεια ανάγνωσης

«Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης» στην πλατεία Μελίνας Μερκούρη

Το «Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής» διοργανώνει Αγορἀ προϊόντων απ΄ ευθείας από παραγωγού την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Μελίνας Μερκούρη, στο Κοντόπευκο.

Συνέχεια ανάγνωσης

Rapid tests στην πλατεία Αγίας Παρασκευής την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής συνεχίζει να βρίσκεται σε επαγρύπνηση αναφορικά με την κατάσταση της πανδημίας στη χώρα μας και έπειτα από νέα επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ, ανακοινώνει πως την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, από τις 09:00 πμ μέχρι και τις 15:00 μμ, στην κεντρική πλατεία της πόλης (μπροστά από τον Ιερό Ναό), θα βρίσκονται κλιμάκια του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας   και θα πραγματοποιούν ελέγχους  ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Covid-19 rapid tests).

Συνέχεια ανάγνωσης

Την Παρασκευή η πρεμιέρα της παράστασης «Ο θαυμαστός κόσμος του Ιόλα»

Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 η βίλα Ιόλα ανοίγει και πάλι τις πύλες της για το κοινό, με τους πολίτες να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια μοναδική παράσταση.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση του  Χριστόφορου Αντωνιάδη,  «Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΟΛΑ», βασισμένη στο βιβλίο του Νίκου Σταθούλη  ‘Ιόλας’, στον περιβάλλοντα χώρο της βίλας, στις 21:00 μμ (ώρα προσέλευσης από τις 20:00 μμ μέχρι τις 20:45 μμ αυστηρά).

Συνέχεια ανάγνωσης

Παρουσίαση Master Plan Αθλητικού Κέντρου Πευκακίων

Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 18:30 μμ, στο συνεδριακό κέντρο (αμφιθέατρο) του ΕΠΑΛ (Παπαφλέσσα 17, είσοδος από οδό Λυκείου) Αγίας Παρασκευής, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Βασίλης Ζορμπάς θα προχωρήσει στην παρουσίαση του Master Plan του Αθλητικού Κέντρου στην περιοχή των Πευκακίων.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ψυχοκοινωνική Στήριξη Φροντιστών Ατόμων με Βαριά και Χρόνια Νοσήματα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ, ανακοινώνουμε το νέο Πρόγραμμα «Ψυχοκοινωνική Στήριξη Φροντιστών Ατόμων με Βαριά και Χρόνια Νοσήματα», ώστε να σταθούμε έμπρακτα στο πλάι των ανθρώπων που φροντίζουν χρόνιους ασθενείς όπως, οι ασθενείς με αλτσχάιμερ.

Συνέχεια ανάγνωσης

Πρόγραμμα δωρεάν μετακίνησης των φοιτητών προς την Πανεπιστημιούπολη

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με το Τμήμα Παιδείας, στο πλαίσιο της Κοινωνικής του Πολιτικής,  θα   εφαρμόσει πρόγραμμα δωρεάν μετακίνησης- μεταφοράς των φοιτητών κατοίκων της πόλης στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Όλη η Αττική, μια αγκαλιά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με  το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και τους εθελοντές του Δήμου μας, καλούν τους πολίτες  να προσφέρουν σχολικά είδη στο Δημαρχείο μας, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Συνέχεια ανάγνωσης

Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Παρά τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της εποχής μας και να δώσουμε στα παιδιά μας όλα τα εφόδια που απαιτούνται για να μπορέσουν να βιώσουν μια ευχάριστη και άκρως αποδοτική σχολική χρονιά.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ανακοίνωση Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Με αφορμή της έναρξη της σχολικής χρονιάς 2021-2022, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Θοδωρής Μπουρλιάσκος, προχώρησε στην κάτωθι ανακοίνωση:

Συνέχεια ανάγνωσης

Η θεμελίωση του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου είναι γεγονός!

Ιστορικής σημασίας η σημερινή ημέρα ((09/09/2021) για την πόλη της Αγίας Παρασκευής καθώς νωρίς το πρωί πραγματοποιήθηκε η θεμελίωση του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Αγίας Παρασκευής από τον Δήμαρχο, Βασίλη Ζορμπά και τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ενώ τελέστηκε και ο καθιερωμένος Αγιασμός.

Συνέχεια ανάγνωσης

"Ο θαυμαστός κόσμος του Ιόλα"

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση του  Χριστόφορου Αντωνιάδη,  «Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΟΛΑ», βασισμένη στο βιβλίο του Νίκου Σταθούλη  ‘Ιόλας’. 

 Για ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΟ παραστάσεις 24-25-26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021  στη βίλα του Αλέξανδρου Ιόλα.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τελετή θεμελίωσης Δημαρχιακού Μεγάρου

Την Πέμπτη, 09/09/2021 και ώρα 09:15 πμ, θα πραγματοποιηθεί η θεμελίωση του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Αγίας Παρασκευής (Αγίου Ιωάννου 7-9) από τον Δήμαρχο της πόλης κ. Βασίλη Ζορμπά και τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη.

Κατά τη διάρκεια της θεμελίωσης θα πραγματοποιηθεί Αγιασμός.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software