Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου

Σαράντα έξι (46) νέοι εργαζόμενοι αορίστου χρόνου στους ΠΑΙΣΔΑΠ

Σύμφωνα με το ΦΕΚ αρ. φύλλου 779 της 2ας Απριλίου 2021 οι 46 εργαζόμενοι των ΠΑΙΣΔΑΠ με την υπ΄ αρ. 192/30-12-2020 απόφαση της Προέδρου του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. ''Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγ. Παρασκευής", κατατάσσονται σε προσωρινές προσωποπαγείς θέσεις με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Xρόνου που συστάθηκαν με την υπ' αρ. 51/22-06-2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ''Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγ. Παρασκευής".

Συνέχεια ανάγνωσης

Συνεχίζεται ο δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος για τα παιδιά

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο δράσεων πρόληψης συνεχίζει να  παρέχει  δωρεάν οδοντιατρικό έλεγχο και φθορίωση σε παιδιά όλων των ηλικιών. Η προσέλευση των παιδιών στο δημοτικό ιατρείο του Τσακού (Χειμάρρας 22) είναι μεγάλη, με την οδοντίατρο κα Μητροπούλου Παν. (Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Αθηνών) να συνεχίζει το έργο της τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του sars Cov-2.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν τηλεφωνικά το ραντεβού του στο 210 6547700.

Οι πολίτες προγραμματίζουν άμεσα και με ακρίβεια την επίσκεψή τους στα ΚΕΠ μέσα από το rantevou.kep.gov.gr

Διαθέσιμη είναι από σήμερα η πλατφόρμα rantevou.kep.gov.gr, προκειμένου οι πολίτες να κλείνουν ραντεβού για να επισκεφτούν το ΚΕΠ που τους εξυπηρετεί.

Συνέχεια ανάγνωσης

Επίσκεψη Δημάρχου Αγίας Παρασκευής στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου

Τις εγκαταστάσεις της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί χθες (Τρίτη, 06.04.2021) ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια Κοινωνικών Υπηρεσιών, κα. Αντωνία Γκίνη.

Συνέχεια ανάγνωσης

Επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει τους δημότες πως το γραφείο Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας (κα Ελένη Δάβαρη),  η Διεύθυνση Πρασίνου και το τμήμα Αυτεπιστασίας και ηλεκτροφωτισμού θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19.

Συνέχεια ανάγνωσης

«Η ενίσχυση της Ψυχικής Ανθεκτικότητας στην Σχολική Κοινότητα στην συνεχιζόμενη πανδημία»

Η Π.Ε. Βορείου Τομέα συνδιοργανώνει διαδικτυακή συνάντηση με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας με θέμα «Η ενίσχυση της Ψυχικής Ανθεκτικότητας  στην Σχολική Κοινότητα στην συνεχιζόμενη πανδημία»

Συνέχεια ανάγνωσης

Συμμετοχή του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα "RECRUIT"

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής για την συμμετοχή του Δήμου μας ως εταίρου σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα για την προώθηση της ανταγωνιστικότητας των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μέσω της πρότασης «Reshaping crucial strategies to fight unemployment» με το ακρωνύμιο «RECRUIT» (Ανασχηματισμός κρίσιμων στρατηγικών για τη καταπολέμηση της ανεργίας), με τη συνεργασία πολύ σημαντικών Ευρωπαίων Εταίρων όπως η Μητροπολιτική Πόλη του Μπάρι, η Περιφέρεια Μαδρίτης, η Impact Hub Global Company και ο «ALDA» - European Association for Local Democracy (Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος για την Τοπική Δημοκρατία).

Συνέχεια ανάγνωσης

Απαγορεύεται η ρίψη μπάζων, κλαδιών και απορριμμάτων στα πεζοδρόμια

Η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής ενημερώνει και υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η ρίψη μπαζών κλαδιών  ή άλλων ογκωδών αντικειμένων και απορριμμάτων πάνω στα πεζοδρόμια.

Συνέχεια ανάγνωσης

Συνεργασία Δήμου Αγίας Παρασκευής με το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος

 Η συνεργασία του Δήμου Αγίας Παρασκευής με το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος συνεχίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προς όφελος των νέων της πόλης μας. 

Συνέχεια ανάγνωσης

"Έξυπνα" ηλιακά παγκάκια στην πλατεία Αγίας Παρασκευής

Ένα... τεχνολογικό βήμα πιο μπροστά προχώρησε ο δήμος Αγίας Παρασκευής. Με μέριμνα της διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών εγκαταστάθηκαν  χθες (02.04.2021) στον πεζόδρομο της κεντρικής πλατείας της πόλης μας, δύο ολοκαίνουρια, "έξυπνα", ηλιακά παγκάκια, με σκοπό την ακόμα μεγαλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Συνέχεια ανάγνωσης

Έγκριση σύναψης σύμβασης δανείου 2.750.000 ευρώ για το Ο.Τ.119

Σύμφωνα με το έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 37332, που απέστειλε στον Δήμο Αγίας Παρασκευής η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, υπογεγραμμένο από την Αν. Προϊσταμένη Κυριακή Δοβανίδου, γίνεται γνωστό πως το αίτημα του Δήμου μας  περί αποδοχής των όρων και έγκρισης σύναψης σύμβασης δανείου ποσού 2.750.000 ευρώ με την ανώνυμη εταιρεία με επωνυμία «Τράπεζα Eurobank Α.Ε.» γίνεται αποδεκτό (πρόκειται για τη δεύτερη απόφαση νομιμότητας).

Συνέχεια ανάγνωσης

Απαλλαγή Δημοτικών Τελών λόγω COVID 19

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΝΕΒΑΠ κ. Στέργιο Ανυφαντή, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Μιλτιάδη Κύρκο, την Διευθύντρια της Οικονομικής Υπηρεσίας κ. Πόπη Δράκου, τον Προϊστάμενο εσόδων κ. Σωτήρη Λεβάκο και μέλη του Διοικητικού συμβουλίου της ΕΝΕΒΑΠ, για την απαλλαγή των Δημοτικών Τελών στις πληττόμενες επιχειρήσεις του Δήμου μας, είχε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Τιμολέων Κωστόπουλο.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός των διοικητικών ορίων του, ότι προκειμένου να υλοποιηθεί η υπ’ αριθμ. 19/2021 Α.Δ.Σ.«Λήψη απόφασης περί απαλλαγής επιχειρήσεων από την καταβολή τελών Καθαριότητας και Φωτισμού που έχουν διακόψει  την λειτουργία τους, λόγω λήψης μέτρων αποτροπής διασποράς της Covid 19», για όσο χρονικό διάστημα διαρκούν οι περιορισμοί, σύμφωνα με το άρθρο 37 παράγραφος 9 της υπ’ αριθμόν 68 Π.Ν.Π. 30/03/2020»,  οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://dt.govapp.gr  (για την είσοδο στην πλατφόρμα απαιτούνται κωδικοί TaxisNet).

Συνέχεια ανάγνωσης

Ο ΕΟΔΥ στην Αγία Παρασκευή για Rapid Tests

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ πως αύριο, Σάββατο 27.03.2021, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής (μπροστά από την Εκκλησία), θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Covid-19 rapid tests) από κλιμάκια του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η Αγία Παρασκευή τίμησε τους ΗΡΩΕΣ του 1821

Υπό την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων που έχουν επιβληθεί από την Κυβέρνηση κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, εορτάστηκε στην πόλη μας η ιστορική επέτειος της συμπλήρωσης των 200 ετών από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Συνέχεια ανάγνωσης

Διενέργεια RAPID TESTS στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής

Το Σάββατο 27 Μαρτίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής (μπροστά από την Εκκλησία), θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Covid-19 rapid tests) από κλιμάκια του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Συνέχεια ανάγνωσης

25η Μαρτίου 1821: Η Επανάσταση που άλλαξε την Ιστορία!

25η Μαρτίου 1821-25η Μαρτίου 2021. Διακόσια (200) ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τη στιγμή που οι Έλληνες σήκωσαν το λάβαρο της Επανάστασης και αποτίναξαν τον τουρκικό ζυγό. Διακόσια (200) ολόκληρα; Χρόνια από την στιγμή που οι Έλληνες έγραψαν ιστορία και με τις θυσίες τους και την αυταπάρνησή τους ενέπνευσαν, όχι μόνο τις επόμενες γενιές Ελλήνων, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

Συνέχεια ανάγνωσης

Επαναλειτουργία παιδικών χαρών

Σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονωϊού Covid-19 είχε ανασταλεί η λειτουργία των παιδικών χαρών. Μάλιστα, με βάσει και το πρόσφατο ΦΕΚ 1076 (20.03.2021, Τεύχος Β΄) δεν είχε προβλεφθεί η επαναλειτουργία τους.

Με τη δημοσιοποίηση όμως του τελευταίου ΦΕΚ (1119, Τεύχος Β΄) από σήμερα Τετάρτη (24.03.2021) επαναλειτουργούν κανονικά όλες οι παιδικές χαρές της πόλης μας.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software