Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου

Rapid Tests στην Αγία Παρασκευή τo Σάββατο 4 Δεκεμβρίου

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει πως το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου  2021, από τις 09:00 μέχρι και τις 15:00 στην κεντρική πλατεία της πόλης (μπροστά από τον Ιερό Ναό), θα βρίσκονται κλιμάκια του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και θα πραγματοποιούν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Covid-19 rapid tests).

Συνέχεια ανάγνωσης

Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Το ημερολόγιο γράφει 25 Νοεμβρίου 2021 και η ανθρωπότητα συνεχίζει να βρίσκεται αντιμέτωπη με δύο πανδημίες που την πληγώνουν δίχως έλεος. Με δύο «αρρώστιες» οι οποίες μοιάζουν ανίκητες και έχουν ως στόχο την εξάλειψη του ανθρώπινου είδους και της… ανθρωπιάς.

Συνέχεια ανάγνωσης

«Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης» (28/11) στην πλατεία Μελίνας Μερκούρη

Το «Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής» διοργανώνει Αγορἀ προϊόντων απ΄ ευθείας από παραγωγού την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στην πλατεία Μελίνας Μερκούρη, στο Κοντόπευκο.

Συνέχεια ανάγνωσης

«Μιλώντας με τα παιδιά μας…»

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής για μία ακόμα φορά στέκεται, εμπράκτως, στο πλευρό της νεολαίας και υπενθυμίζει σε όλους  πως θα είναι συνεχώς δίπλα στους νέους για να τους διασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για ένα όσο το δυνατόν πιο ευοίωνο «αύριο».

Συνέχεια ανάγνωσης

Ενημέρωση Δημάρχου Αγίας Παρασκευής για τη Μελέτη Ανάπλασης των πεζοδρομίων της οδού Ειρήνης

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς με δήλωσή του ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης μας αναφορικά με τη Μελέτη Ανάπλασης των πεζοδρομίων της οδού Ειρήνης.

Συνέχεια ανάγνωσης

Οπερέτα «Ο Βαφτιστικός», μια υπέροχη πολιτιστική βραδιά στην πόλη μας

Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, υπό την διεύθυνση του καταξιωμένου Αρχιμουσικού κ. Γιώργου Αραβίδη, οι εξαίρετοι λυρικοί κυρίες Μίνα Πολυχρόνου και Μαρία Κατσούρα και οι κύριοι Αντώνης Κορωναίος και Νίκος Καραγκιαούρης καθώς και ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου, μας χάρισαν μια υπέροχη βραδιά, παρουσιάζοντας  την οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη  «Ο Βαφτιστικός» και «7 Ωδές από τον Ύμνο εις την Ελευθερία» του Νικολάου Μάτζαρου στο θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.

Συνέχεια ανάγνωσης

Είσοδος και εξυπηρέτηση κοινού στις διοικητικές υπηρεσίες των ΠΑΙΣΔΑΠ

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 69136/4-11-2021 (ΦΕΚ Β΄ 5138) ΚΥΑ η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται κατά προτίμηση, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού .

Κατά την είσοδο στην υπηρεσία προβλέπεται  υποχρεωτική επίδειξη:

 [α] πιστοποιητικού εμβολιασμού,

ή] πιστοποιητικού νόσησης,

ή] βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test), με ταυτόχρονη επίδειξη δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Βράβευση για τον Δήμο Αγίας Παρασκευής από το ΣΕΠΠΒΑΤΥ

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 το Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Β/Α Τομέα Υμηττού βράβευσε τον Δήμο Αγίας Παρασκευής για την πολύτιμη προσφορά του στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας της χώρα μας καθώς επίσης και για την βοήθειά του προς το ΣΕΠΠΒΑΤΥ στα πλαίσια της Πολιτικής Προστασίας του Υμηττού.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τριάντα πέντε (35) κρούσματα κορονοϊού σε 901 rapid test

Πραγματοποιήθηκαν χθες (Κυριακή 07/11/2021), στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής, έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Covid-19 Rapid tests) από κλιμάκια του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Σύμφωνα με τα τις επίσημες ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ, σε σύνολο 901 ελέγχων ανιχνεύτηκαν 35 κρούσματα κορονοϊού με τον δείκτη θετικότητας να φτάνει στο 3,88%.

Συνέχεια ανάγνωσης

Δημοπρασία μακροχρόνιας μίσθωσης ακινήτου

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής διακηρύττει την εκδήλωση ενδιαφέροντος διενέργειας δημόσιας μειοδοτικής δημοπρασίας για τη μακροχρόνια μίσθωση ακινήτου στην ευρύτερη περιοχή «Τσακού» του Δήμου μας, για τη λειτουργία απόλυτα αναγκαίων κοινωφελών χρήσεων (δημοτικά Ιατρεία, βρεφονηπιακός σταθμός, κλπ).  

Συνέχεια ανάγνωσης

Συναυλία «Ο βαφτιστικός»

Υπενθυμίζεται ότι η συναυλία "Ο βαφτιστικός", που ανεβλήθη στις 27 Οκτωβρίου λόγω του εθνικού πένθους, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, στις 8 μ.μ., στο Θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Γραβιάς 6).

Συνέχεια ανάγνωσης

Προσωρινοί πίνακες κατάταξης για την πρόσληψη προσωπικού σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων (3/11)

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει τους πίνακες κατάταξης ανακοίνωσης 25506/2021 για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων.

Συνέχεια ανάγνωσης

Rapid Tests στην Αγία Παρασκευή την Κυριακή 7 Νοεμβρίου

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει πως την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, από τις 09:00 μέχρι και τις 15:00 στην κεντρική πλατεία της πόλης (μπροστά από τον Ιερό Ναό), θα βρίσκονται κλιμάκια του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και θα πραγματοποιούν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Covid-19 rapid tests).

Τη στιγμή που στο μέτωπο της πανδημίας παρουσιάζεται έξαρση, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες που το επιθυμούν  να υποβληθούν στους ελέγχους ταχείας ανίχνευσης .

Απαραίτητη προϋπόθεση, η τήρηση όλων των μέτρων προφύλαξης (συνεχής χρήση της μάσκας και τήρηση των αποστάσεων).

Οι πολίτες που θα υποβληθούν στους ελέγχους  ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου θα πρέπει:

1)Να είναι από 10 ετών και άνω.

2)Να είναι ΠΕΖΟΙ.

3)Να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ τους, το Δελτίο Ταυτότητάς τους και να δώσουν τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους, ώστε να λάβουν το αποτέλεσμα μέσω sms.

4)Σε περίπτωση που καταφτάσουν στην περιοχή πέριξ της κεντρικής πλατείας οδικώς, να έχουν φροντίσει για την νόμιμη και ασφαλή στάθμευση του οχήματός τους, ώστε να μην εμποδίζεται η κυκλοφορία και να προσέλθουν στην πλατεία πεζοί.

Η Αγία Παρασκευή τίμησε τους Ήρωες του 1940

Με τον πιο λαμπρό τρόπο, με απόλυτο σεβασμό στο μήνυμα που εκπέμπει ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου 1940 και με την άψογη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, από τη συντριπτική πλειονότητα των παρισταμένων, εορτάστηκε στην πόλη μας η επέτειος  της συμπλήρωσης 81 ετών από το «ΟΧΙ» του Ιωάννη Μεταξά.

Συνέχεια ανάγνωσης

Αναλυτική παρουσίαση της Μελέτης Χωροθέτησης Λειτουργιών και Εγκαταστάσεων στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης»

Στο συνεδριακό χώρο του ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής, ο δήμος μας προχώρησε στην αναλυτική παρουσίαση του της Μελέτης Χωροθέτησης Λειτουργιών και Εγκαταστάσεων στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης».

Συνέχεια ανάγνωσης

Μήνυμα Δημάρχου για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Σήμερα, 81 χρόνια μετά το βροντερό «ΌΧΙ» του Ιωάννη Μεταξά και ολόκληρου του Έθνους, στα τελεσίγραφα των Ιταλών, όλοι εμείς είμαστε εδώ, όρθιοι και δυνατοί για να τιμήσουμε τους προγόνους μας, που θυσίασαν την ίδια τους τη ζωή για τη δική μας Ελευθερία. Για την Ελευθερία του Έθνους.

Συνέχεια ανάγνωσης

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software