Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου

ΣΥΛΛYΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σύσσωμος ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της Αιμιλίας Καφατάκη που "έφυγε" από κοντά μας.
Η Αιμιλία Καφατάκη υπήρξε επί σειρά ετών μια εξαιρετική υπάλληλος του Δήμου και μια πολύ καλή συνάδελφος.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού και η 25η Οκτωβρίου ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού. 

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών Αγίας Παρασκευής, με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής και το τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας (Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής) συνδιοργανώνει εκδήλωση, με την Εταιρεία Becton and Dickinson και τον ΠΑΟΔΑΠ. 

Συνέχεια ανάγνωσης

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ


Με αφορμή την Ημέρα κατά της Φτώχειας, που έχει καθιερωθεί παγκοσμίως, ο Δήμος μας θέλει να ενημερώσει για άλλη μια φορά τους κατοίκους της πόλης για τις δράσεις που έχει αναλάβει για την ανακούφιση των συμπολιτών μας οι οποίοι βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ Η/Μ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑΕ

Σε συνέχεια του Συμφώνου Συνεργασίας που υπογράφηκε μεταξύ της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) και του Δήμου Αγίας Παρασκευής παραδόθηκε σε εκπροσώπους του Δήμου, παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, ένα ειδικά διαμορφωμένο όχημα μέτρησης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, μαζί με όλο τον επιστημονικό και βοηθητικό εξοπλισμό. Παράλληλα ξεκίνησε από την ΕΕΑΕ η επιμόρφωση του προσωπικού του Δήμου που θα υλοποιήσει το πρόγραμμα αυτό.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ» ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


Παρουσία του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης, παρέλαβε την πρώτη δόση τροφίμων από την εταιρεία «Καραμολέγκος».

Συνέχεια ανάγνωσης

«Ίντριγκες και συνωμοσίες» ή πρέπει απλά να δικαιολογήσετε την παρουσία σας;

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς την σκέψη του κ. Γιώργου Οικονόμου, τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο όσο και στις ανακοινώσεις που εκδίδει. Και είναι δύσκολο για πολλούς λόγους: Πρώτον, γιατί ενώ δε γνωρίζει σχεδόν τίποτε από τον τρόπο λειτουργίας των Δήμων (και αυτό δεν είναι μεμπτό αφού κανείς μας δεν ενασχολήθηκε με τα Κοινά γνωρίζοντας από πριν τα πάντα), συμπεριφέρεται λες και τα ξέρει όλα δίχως να σφάλλει ποτέ. Δεύτερον, γιατί και αυτά ακόμη που γνωρίζει, τα παρουσιάζει εντελώς διαστρεβλωμένα. Και τρίτον, γιατί βλέπει φανταστικές «συνωμοσίες, ίντριγκες, εχθρούς του λαού και παράνομους».

Συνέχεια ανάγνωσης

ΤΕΣΤ «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Στο Κέντρο Υγείας Αγίας Παρασκευής (πρώην Ιατρεία ΙΚΑ-ΠΕΔΥ) πραγματοποιείται τεστ «Παπανικολάου» από τις μαίες της Μονάδας για όλες τις κατοίκους του Δήμου.
Το τεστ Παπανικολάου αποτελεί προσυμπτωματικό έλεγχο για τον Καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και παρέχεται δωρεάν σε όλες τις γυναίκες ασφαλισμένες και ανασφάλιστες.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επικοινωνείτε:

Συνέχεια ανάγνωσης

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου μας Βασίλη Ζορμπά, πραγματοποιήθηκε, συνάντηση του με αντιπροσωπεία Δημοτών Αρμενικής καταγωγής του Δήμου μας.

Η συνάντηση πραγματοποιείται σε μια συγκυρία όπου συνεχίζεται η απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν εναντίον του Ναγκόρνο Καραμπάχ, συνεπικουρούμενων από πλήθος στρατιωτικών μέσων της Τουρκίας και με μεγάλο αριθμό Τζιχαντιστών δολοφόνων που η ίδια μεταφέρει από τα μέτωπα της Συρίας και της Λιβύης.
Σκοπός της συνάντησης ήταν να μεταφέρει ο κύριος Δήμαρχος τα αισθήματα αγάπης που τρέφουν οι Δημότες και κατ επέκταση όλος ο ελληνικός λαός προς το δοκιμαζόμενο αδελφό λαό της Αρμενίας και να εκφράσει την ηθική στήριξη και συμπαράσταση του Δήμου μας στον αγώνα των αδελφών Αρμενίων και στα δεινά που υποφέρουν.

Συνέχεια ανάγνωσης

4 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Ένας Χρόνος Φροντίδας για τα Αδέσποτα Ζώα του Δήμου μας

 Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ζώων (4 Οκτωβρίου) θα θέλαμε να επικοινωνήσουμε τις κυριότερες δράσεις μας, γιατί στην πραγματικότητα δώσαμε και δίνουμε πολλές μικρές μάχες καθημερινά. Αφιερώνουμε την ημέρα αυτή στην υιοθεσία και στον εμβολιασμό των αδέσποτων ζώων.

Συνέχεια ανάγνωσης

Bazaar αγάπης από ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Βάζουμε ένα σποράκι... ζεστασιάς, αγάπης, ελπίδας

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», με την υποστήριξη του Δήμου Αγίας Παρασκευής, σας προσκαλεί με χαρά, σε έναν από τους σταθμούς του Οδοιπορικού Αγάπης που θα πραγματοποιήσει με την Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης, στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής, από 2 έως 4 Οκτωβρίου και ώρες 9.00-21.00

Συνέχεια ανάγνωσης

Αναβαθμίζονται ο Παιδικός Σταθμός της Λάδωνος και το Β΄ ΚΑΠΗ

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, με συντονισμένες προσπάθειες των Υπηρεσιών του και της Δημοτικής Αρχής, εξασφάλισε τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020», δύο πολύ σημαντικών παρεμβάσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση των Δημοτικών Κτηρίων. Πρόκειται για την ενεργειακή αναβάθμιση του Παιδικού Σταθμού επί της οδού Λάδωνος και του Β’ ΚΑΠΗ του Δήμου στον Τσακό.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ενημέρωση και δράσεις για την αντιμετώπιση των κουνουπιών από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής

Διαδοχικές συμβάσεις με εταιρείες για την αντιμετώπιση των κουνουπιών έχει συνάψει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Συνέχεια ανάγνωσης

Με Επιτυχία η Δράση για τη Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών

OΔήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το Όλοι Μαζί Μπορούμε διοργάνωσαν και πραγματοποίησαν τη δράση «Το Παιδί Πάνω απ΄ Όλους», το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 14:00.

Συνέχεια ανάγνωσης

Νέος Κανονισμός Λειτουργίας του Δήμου για το Kοινό

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των μέτρων και των ρυθμίσεων για την ανάγκη περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊου COVID-19 και σύμφωνα με τη εγκύκλιο ΔΙΔΑΔ/Φ.69/126/16316/20-09-2020 (ΑΔΑ: ΩΩΔΩ46ΜΤΛ6-2ΞΧ) του Υπουργείου Εσωτερικών, η εξυπηρέτηση των πολιτών γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις  και μόνο κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού από 9:00 έως 14:00. Τα μέτρα ισχύουν από 21/09/2020 – 04/10/2020.

Συνέχεια ανάγνωσης

Άρχισαν οι εγγραφές στο «Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας»

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγίας Παρασκευής (Σ.Δ.Ε.) είναι σχολείο Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο πεδίο της Δια Βίου Μάθησης. Απευθύνονται σε πολίτες ηλικίας άνω των 18 ετών που δεν έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική εκπαίδευση.

Συνέχεια ανάγνωσης

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software