Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου

Οι προτάσεις-αποφάσεις μας στη σύσκεψη για την πλατεία του Αη Γιάννη

Την περασμένη Πέμπτη, 28 Μαΐου, έλαβα την πρωτοβουλία και κάλεσα στο Δημαρχείο τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων καθώς επίσης τον εξωραϊστικό σύλλογο «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ», για να συζητήσουμε τις κινήσεις που μπορεί να κάνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής για την επίλυση των πολλών και διαφορετικών προβλημάτων στην πλατεία της περιοχής.

Συνέχεια ανάγνωσης

Διαδικτυακές προβολές παραστάσεων της Θεατρικής Ομάδας Δήμου Αγίας Παρασκευής (video)

Στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε οι Τέχνες δέχτηκαν ένα από τα μεγαλύτερα πλήγματα. Οι ακυρώσεις ή αναβολές Φεστιβάλ και Εκθέσεων, το κλείσιμο των θεατρικών χώρων και η απαγορευτική ή περιορισμένη παρουσία θεατών στα καλλιτεχνικά δρώμενα, οδήγησε καλλιτέχνες και αρμόδιους φορείς να στραφούν στις δυνατότητες του διαδικτύου, το οποίο όλο και περισσότερο αναδεικνύεται σε παγκόσμιο αποθετήριο Τέχνης.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θέλω να απευθύνω στους συμπολίτες μας της Αγίας Παρασκευής για την τεράστια προσφορά και συγκινητική συμμετοχή τους στις κοινωνικές δράσεις του Δήμου μας.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΑ

Τη Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, προσέφερε έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή σε μαθήτρια που φοιτά στην Α΄ Λυκείου του 1ου Γενικού Λυκείου Αγίας Παρασκευής.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΑΙΡΙΔΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη διαδικτυακή συζήτηση που οργάνωσε ο βουλευτής Δημήτρης Καιρίδης με τους τρεις δημάρχους, Βασίλη Ζορμπά (Αγίας Παρασκευής), Ηλία Αποστολόπουλο (Παπάγου-Χολαργού) και Γιώργο Θωμάκο (Κηφισιάς), τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, στις 9 μ.μ..

Συνέχεια ανάγνωσης

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Μήνυμα του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής

Με την ευκαιρία της επαναλειτουργίας από σήμερα και των καταστημάτων εστίασης καθώς και των συναφών επιχειρήσεων, θα ήθελα να απευθυνθώ τόσο σε όλους τους καταστηματάρχες όσο και στους συμπολίτες μας.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Το πρόγραμμα μοριακών ελέγχων για την ανίχνευση του Covid-19 πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Αγίας Παρασκευής από τις κινητές μονάδες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά και του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Νίκου Κωβαίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΒΟΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ

Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη συναντήθηκε εκτάκτως ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, τη Δευτέρα 18 Μαΐου, προκειμένου να συζητήσει το θέμα της γνωμοδότησης του Υπουργείου σχετικά με την ολοκλήρωση της Πολεοδομικής Μελέτης επέκτασης του Σχεδίου πόλης Αγίας Παρασκευής στην Πολεοδομική Ενότητα αρ. 3, γνωστή σαν «Επέκταση της ΠΕ3».

Συνέχεια ανάγνωσης

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Συνάντηση εργασίας, σε πολύ θερμό κλίμα, είχε σήμερα Παρασκευή 15 Μαΐου ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον Υπουργό και Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΔΩΡΕΑ 109 ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΟ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Ελένης Δάβαρη και με τη διαμεσολάβηση του Τμήματος Παιδείας του Δήμου, ο Διευθυντής του 5ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής Χρήστος Αγνάντης παρέλαβε σήμερα, 15 Μαΐου 2020, από τον Δήμο τρεις κούτες με 109 παιδικά βιβλία για τον εμπλουτισμό της σχολικής βιβλιοθήκης.

Συνέχεια ανάγνωσης

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software