2η Πολιτιστική Γιορτή Καλαμποκιού

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
2η Πολιτιστική Γιορτή Καλαμποκιού

Το Σωματείο Ρουμελιωτών Βόρειας και Ανατολικής Αττικής σας προσκαλεί στη 2η Γιορτή του εποχικού εθίμου ξεφλουδίσματος Καλαμποκιού που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16-09-2023 στις 20.00 στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου Αγίας Παρασκευής Αττικής.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν παραδοσιακά χορευτικά και συγκρότημα με παραδοσιακή Δημοτική μουσική και γνήσια Ρουμελιώτικα εδέσματα.

Το Δ.Σ του Σωματείου Ρουμελιωτών Βόρειας και Ανατολικής Αττικής εκφράζει την βαθύτατη λύπη του για τα θύματα της καταστροφικής πλημμύρας στη Θεσσαλία και αποφασίζει, στα πλαίσια της έμπρακτης αλληλεγγύης και συμπαράστασης, αφενός να διαθέσει στους πληγέντες μέρος των εισπράξεων του από την εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής  αύριο Σάββατο 16-9-2023, στις 20.00.

Επιπλέον, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, αύριο θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας προς ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Αλληλεγγύη για όλους» αλλά και είδη πρώτης ανάγκης (Φάρμακα ,κλινοσκεπάσματα , είδη υγιεινής, γάλατα για μωρά ,κ.λπ.) για τους συμπολίτες μας ,των κατοίκων των Νομών της Θεσσαλίας, που βιώνουν δύσκολες στιγμές.

kalampoki800

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software