ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

S E 1Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει και των δράσεων που υλοποιεί με στόχο τη στήριξη της τοπικής ανάπτυξης διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά μαθήματα επιχειρηματικότητας, από ειδικούς. 
Τα μαθήματα:
•Είναι δωρεάν και θα γίνουν σε τρείς εβδομαδιαίες συναντήσεις στις 22/5, 29/5 και 5/6, 5:00μμ-8:μμ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Λεωφ. Μεσογείων 415-417) 
•Απευθύνονται σε όσους ετοιμάζονται να ανοίξουν δική τους επιχείρηση ή να αναλάβουν τη διαχείριση μίας οικογενειακής επιχείρησης, σε όσους αναζητούν μία δεύτερη ευκαιρία ή μία καλή βιώσιμη επιχειρηματική πρόταση ή διαθέτουν απλώς μία «καλή επιχειρηματική ιδέα», σε όλους τους εν ενεργεία επιχειρηματίες & ελεύθερους επαγγελματίες και σε όσους επιθυμούν να επιμορφωθούν σε θέματα επιχειρηματικότητας. 
•Παρέχουν στους συμμετέχοντες προσωπική καθοδήγηση & ενίσχυση της θετικής ψυχολογίας, επαγγελματική επιμόρφωση & κατάρτιση, επιχειρηματικές & διαχειριστικές συμβουλές και εκπαίδευση πώς να σχεδιάσουν, να εφαρμόσουν και να παρακολουθούν το δικό τους Επιχειρηματικό Μοντέλο (Business Model). 
Εισηγητές (εθελοντές) θα είναι οι κ. Εμ. Μαρκάκης και Γ. Ρουμελιώτης, Οικονομολόγοι, MSc στα Χρηματοοικονομικά, Σύμβουλοι Επιχειρηματικότητας.
Δηλώσεις Συμμετοχής ως τη Δευτέρα 21 Μαΐου:  
Στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με συμπληρωμένη τη συνημμένη δήλωση ή 
Στο τηλέφωνο 213 2004584.
 
                                                                                      Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
                                                                                           Ιωάννης Σταθόπουλος
 
 
Δημ/ση : 9/5/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software