Συνάντηση του Δημάρχου Αγ. Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη με την Υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως

| Νέα του Δήμου
Συνάντηση του Δημάρχου Αγ. Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη με την Υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως

Γιάννης Μυλωνάκης: «Προτεραιότητα για εμάς η χρηματοδότηση νέων έργων και  η διασφάλιση πόρων για την ολοκλήρωση κρίσιμων υποδομών για την πόλη»

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη εφ΄όλης της ύλης συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη με την Υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως.

Κατά τη συζήτηση ο κ. Μυλωνάκης έθεσε στην υπουργό η οποία ως βουλευτής Βόρειου Τομέα γνωρίζει τις ανάγκες της πόλης, μία σειρά ζητημάτων που είναι σε προτεραιότητα για τη νέα διοίκηση, με στόχο την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Δήμου και τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Ειδικότερα ο Δήμαρχος εστίασε στη σημασία ανεύρεσης χρηματοδοτικών εργαλείων, προκειμένου να δρομολογηθεί άμεσα η υλοποίηση νέων έργων που θα ενισχύσουν την αναπτυξιακή δυναμική της Αγίας Παρασκευής.

Στη συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανάγκη διασφάλισης πόρων για το «ξεπάγωμα» και την ολοκλήρωση κρίσιμων υποδομών για την πόλη όπως είναι το έργο του νέου Δημαρχείου και το κολυμβητήριο, με τον κ. Μυλωνάκη να υπογραμμίζει πως βούληση της νέας διοίκησης είναι σε συνεργασία με την περιφερειακή αρχή και την κεντρική κυβέρνηση, να αναζητηθούν βιώσιμες λύσεις, που θα διασφαλίσουν την απρόσκοπτη υλοποίηση αυτών των υποδομών όσο πιο σύντομα γίνεται.

Παράλληλα έγινε αναφορά και σε πιο μακροπρόθεσμα έργα που η δρομολόγηση τους είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της αθλητικής και πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης όπως η δημιουργία του πολιτιστικού και αθλητικού κέντρου «Σταύρος Κώτσης» αλλά και του αθλητικού κέντρου Πευκακίων.

Ο κ. Μυλωνάκης στο πλαίσιο της συζήτησης έκανε αναφορά και στην ανάγκη καλύτερης στελέχωσης του Δήμου, προκειμένου οι υπηρεσίες να λειτουργούν με μεγαλύτερη ταχύτητα και αποτελεσματικότερα προς όφελος της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Ζήτημα προτεραιότητας χαρακτήρισε ο κ. Μυλωνάκης και την ανάγκη επαναστελέχωσης της δημοτικής αστυνομίας με επαρκές προσωπικό με στόχο την προάσπιση της ασφάλειας και της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης, ενώ έθεσε και το θέμα της ανάγκης να αμείβονται οι υπάλληλοι που μετέχουν σε επιτροπές.

Από την πλευρά της η κα Κεραμέως διαμήνυσε στον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής πως θα υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας με το Υπουργείο με στόχο την από κοινού αναζήτηση λύσεων σε ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και έκανε αναφορά σε χρηματοδοτικά εργαλεία που θα συμβάλλουν στην ταχύτερη υλοποίηση δράσεων στους Δήμους.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software