Συνάντηση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη με την Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Καθαριότητας (ΣΕΡΔΑΠ) του Δήμου

| Νέα του Δήμου
Συνάντηση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη με την Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Καθαριότητας (ΣΕΡΔΑΠ) του Δήμου

Γ. Μυλωνάκης: «Με τους εργαζόμενους μας είμαστε σύμμαχοι. Προτεραιότητα μας να διευκολύνουμε το δύσκολο έργο τους και να εργάζονται σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας»

Την πρώτη του ενημερωτική συνάντηση εργασίας με την Πρόεδρο Ντίνα Μάινα και τα μέλη του νεοσυσταθέντος ΔΣ του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Καθαριότητας του Δήμου (ΣΕΡΔΑΠ), πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης.

Στη συνάντηση μετείχε και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Ιωάννης Λογοθέτης.

Ο κ. Μυλωνάκης ευχήθηκε καλή θητεία στο Προεδρείο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τους διαμήνυσε πως η νέα δημοτική αρχή θα είναι στο πλευρό τους προκειμένου να αναζητηθούν από κοινού λύσεις σε όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν με στόχο τη διευκόλυνση του δύσκολου έργου τους.

Στο πλαίσιο της συζήτησης ο Δήμαρχος τους ενημέρωσε για το σχέδιο της μετεγκατάστασης του αμαξοστασίου του Δήμου στην περιοχή της γέφυρας του Σταυρού, μετά και την πρόσφατη ομόφωνη υπερψήφιση από το δημοτικό συμβούλιο της πρότασης της διοίκησης για απευθείας αγορά 2 ακινήτων στην περιοχή.

«Με στόχο να καλυφθούν μόνιμα και οριστικά οι ανάγκες του αμαξοστασίου του Δήμου, δρομολογούμε μία βιώσιμη και ρεαλιστική λύση σε αυτό το ζήτημα που είναι εκκρεμότητα χρόνων» τόνισε, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει περιθώριο για χρονοτριβές  με δεδομένο ότι λόγω λήξης της σύμβασης μετά από 12 χρόνια, ο Δήμος απειλείται με έξωση από τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις, εξαιτίας αγωγής που έχει επιδοθεί στο Δήμο, από τους νυν μισθωτές από τις Νοεμβρίου 2023 και η οποία εκδικάζεται την 29η Φεβρουαρίου 2024.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν και ζητήματα που σχετίζονται με τη βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας των εργαζομένων, με τον κ. Μυλωνάκη να αναφέρει πως η νέα διοίκηση από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα της προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αρθούν όλα τα εμπόδια και να προχωρήσει η διαδικασία προμήθειας των μέσων ατομικής προστασίας στους εργαζόμενους.

Ειδικότερα όπως τους ενημέρωσε ήδη ξεμπλόκαρε ο σχετικός διαγωνισμός για το 2023 και θα γίνει προσπάθεια έτσι ώστε μέχρι το τέλος του έτους να χορηγηθούν σταδιακά τα μέσα ατομικής προστασίας και για το 2024, αλλά και να δρομολογηθεί η διαδικασία χορήγησης και για το 2025.

«Η ασφάλεια σας είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα μας» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Στην προσπάθεια μας να βελτιώσουμε έμπρακτα την καθημερινότητα των πολιτών, σας βλέπουμε ως συμμάχους. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα καθαριότητα της πόλης μας γι΄αυτό και θα είμαστε δίπλα σε εσάς και τις ανάγκες σας, προκειμένου να αντιμετωπίζουμε άμεσα τα προβλήματα που προκύπτουν και να προχωράμε σε λύσεις σε κλίμα συναίνεσης.

Από την πλευρά του το Προεδρείο του Σωματείου τον ευχαρίστησε για την ενημέρωση και τόνισε πως προσδοκά σε μία εποικοδομητική συνεργασία.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software