Αυτοψία του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη στα υπό εξέλιξη έργα στο χώρο του Γιαβάσειου κληροδοτήματος, στο κέντρο της Αθήνας

| Νέα του Δήμου
Αυτοψία του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη στα υπό εξέλιξη έργα στο χώρο του Γιαβάσειου κληροδοτήματος, στο κέντρο της Αθήνας

Γ. Μυλωνάκης: «Είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε μία βιώσιμη λύση στα ζητήματα που έχουν προκύψει με το έργο, προς όφελος των πολιτών και των συμφερόντων του Δήμου μας»

Αυτοψία στις εργασίες που είναι σε εξέλιξη στο χώρο του Γιαβάσειου κληροδοτήματος, επί της οδού Ερμού στο Μοναστηράκι, πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης.

IMG 1344

Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Αξιοποίησης και Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας Σωτήρης Παπαμιχαήλ, η Αντιδήμαρχος Υποδομών, Δικτύων και Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Λιάνα Σιούλα και στελέχη της τεχνικής και νομικής υπηρεσία του Δήμου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του ο κ. Μυλωνάκης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους εκπροσώπους της μισθώτριας και αναδόχου εταιρείας τόσο για την πορεία των εργασιών όσο και για τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην εξέλιξη του έργου, με δεδομένη την αγωγή που έχει κατατεθεί από την πλευρά των μισθωτών ήδη από τις αρχές Οκτωβρίου, προς την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Ο Δήμαρχος διαμήνυσε με κατηγορηματικό τρόπο πως βούληση της νέας διοίκησης του Δήμου, είναι να βρεθεί μία ρεαλιστική και βιώσιμη λύση στο ζήτημα που έχει προκύψει προς όφελος των πολιτών και των συμφερόντων του Δήμου, επισημαίνοντας πως πάγια θέση της παράταξης του είναι το έργο να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα και το ακίνητο να αξιοποιηθεί με τον βέλτιστο τρόπο.

Σε αυτό το πλαίσιο και αναγνωρίζοντας τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν για τη συνέχιση του έργου, όπως ανέφερε, θα εξεταστούν από την πλευρά του Δήμου όλες οι ενδεδειγμένες λύσεις, ενώ θα υπάρξει σχετική διαβούλευση επί του θέματος και με το Δήμο Αθηναίων, στα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του. Παράλληλα επισήμανε πως θα ενημερωθεί σχετικά το δημοτικό συμβούλιο κατά τη σημερινή συνεδρίαση και οι επικεφαλής των παρατάξεων, προκειμένου να βρεθεί λύση σε κλίμα συναίνεσης και διαφάνειας.

«Προφανώς και δεν επιθυμούμε να φτάσουμε στα δικαστήρια. Κληρονομήσαμε ένα πρόβλημα το οποίο είμαστε αποφασισμένοι να λύσουμε άμεσα» τόνισε και πρόσθεσε πως για τη νέα δημοτική αρχή τα ζητήματα διαχείρισης και αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δήμου είναι σε προτεραιότητα.

421854051 390258557029511 4495176689934367000 n

Το θέμα θα συζητηθεί με τους εκπροσώπους της μισθώτριας εταιρείας εκ νέου, την επόμενη εβδομάδα.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software