Ολοκληρώνονται οι εργασίες ανάπλασης στα σχολεία

Την ολοκλήρωση των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν στους αύλειους χώρους των 2ου και 3ου Λυκείου καθώς και των 6ου και 7ου Δημοτικού επιθεώρησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αγίας Παρασκευής Βασίλης Σάρκουλας, την Τετάρτη 5 Αυγούστου.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ 2

Ας σημειωθεί ότι οι εργασίες προβλέπουν ανάπλαση και καλλωπισμό των αύλειων χώρων και χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Στην επισυναπτόμενη φωτό τον Αντιδήμαρχο πλαισιώνουν από αριστερά η Διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Μάρθα Σαμαρά, η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαρία Ξυνογαλά, η Γραμματέας της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φανή Παναγιωτοπούλου και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεόδωρος Μπουρλιάσκος.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ 4

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ 3