Σύγχρονο απορριμματοφόρο, καφέ κάδοι και κομπόστ από την Περιφέρεια

Σύγχρονο απορριμματοφόρο, καφέ κάδοι και κομπόστ από την Περιφέρεια

Νέο  σύγχρονο εξοπλισμό απέκτησε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σήμερα, Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020, από την Περιφέρεια Αττικής. Πρόκειται για:

  • ένα νέο, σύγχρονο απορριμματοφόρο-καδοπλυντήριο για τη συλλογή βιοαποβλήτων,

  • καφέ κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών εσωτερικού χώρου (χαρτί και μέταλλο/πλαστικό) και

  • σακιά με κομπόστ, που έχει παραχθεί από βιοαπόβλητα στη μονάδα κομποστοποίησης του Ειδικού Διαβαθμιδικού Σύνδεσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ).

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς υποδέχθηκε τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη στην κεντρική πλατεία της πόλης μας όπου τον ευχαρίστησε θερμά για την παροχή του εξοπλισμού στον Δήμο μας. Ο εξοπλισμός αυτός κρίνεται απαραίτητος προκειμένου ο Δήμος να ανταποκριθεί στις επιταγές της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την ολοκληρωμένη διαχείριση αποβλήτων.

Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής παραβρέθηκαν, επίσης, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας-Περιβάλλοντος και Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Βασίλης Κόκκαλης, ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Βασίλης Γιαννακόπουλος, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Ελένη Δάβαρη, ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Διοικητικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρός, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Τιμολέων Κωστόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγίας Παρασκευής Μιλτιάδης Κύρκος, ο διευθύνων σύμβουλος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) Ιωάννης Σιδέρης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΑΠ) Σπύρος Παπασπύρος, η Οργανωτική Γραμματέας της Παράταξης «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας» Νικολέτα Μπελεχρή, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΑΠ  Γιώργιος Κωβαίος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών (ΠΑΙΣΔΑΠ) Γιώργιος Βοζίκης και Γιώργος Νεκταρίδης.

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ 2

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ 3

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ 4

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ 5

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software