Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Σύγχρονο απορριμματοφόρο, καφέ κάδοι και κομπόστ από την Περιφέρεια

Σύγχρονο απορριμματοφόρο, καφέ κάδοι και κομπόστ από την Περιφέρεια

Νέο  σύγχρονο εξοπλισμό απέκτησε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σήμερα, Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020, από την Περιφέρεια Αττικής. Πρόκειται για:

  • ένα νέο, σύγχρονο απορριμματοφόρο-καδοπλυντήριο για τη συλλογή βιοαποβλήτων,

  • καφέ κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών εσωτερικού χώρου (χαρτί και μέταλλο/πλαστικό) και

  • σακιά με κομπόστ, που έχει παραχθεί από βιοαπόβλητα στη μονάδα κομποστοποίησης του Ειδικού Διαβαθμιδικού Σύνδεσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ).

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς υποδέχθηκε τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη στην κεντρική πλατεία της πόλης μας όπου τον ευχαρίστησε θερμά για την παροχή του εξοπλισμού στον Δήμο μας. Ο εξοπλισμός αυτός κρίνεται απαραίτητος προκειμένου ο Δήμος να ανταποκριθεί στις επιταγές της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την ολοκληρωμένη διαχείριση αποβλήτων.

Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής παραβρέθηκαν, επίσης, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας-Περιβάλλοντος και Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Βασίλης Κόκκαλης, ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Βασίλης Γιαννακόπουλος, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Ελένη Δάβαρη, ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Διοικητικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρός, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Τιμολέων Κωστόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγίας Παρασκευής Μιλτιάδης Κύρκος, ο διευθύνων σύμβουλος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) Ιωάννης Σιδέρης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΑΠ) Σπύρος Παπασπύρος, η Οργανωτική Γραμματέας της Παράταξης «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας» Νικολέτα Μπελεχρή, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΑΠ  Γιώργιος Κωβαίος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών (ΠΑΙΣΔΑΠ) Γιώργιος Βοζίκης και Γιώργος Νεκταρίδης.

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ 2

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ 3

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ 4

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ 5

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software