Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση της Αιγαίου Πελάγους

Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση της Αιγαίου Πελάγους

Όπως ανακοινώθηκε από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, η καθυστέρηση υλοποίησης της ασφαλτόστρωσης της οδού Αιγαίου Πελάγους οφείλεται σε έργα που εκτελούσε η ΕΥΔΑΠ ΑΕ από την οδό Πύλου προς την οδό Πελοποννήσου, σε μήκος 40 μέτρων.

Το έργο της ΕΥΔΑΠ ΑΕ αφορούσε ανακατασκευή αγωγού ακαθάρτων στο συγκεκριμένο τμήμα της οδού και καθυστέρησε επειδή εντοπίστηκαν οπτικές ίνες που έπρεπε να μετατοπιστούν.

Η μετατόπιση των οπτικών ινών ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο και η ΕΥΔΑΠ ΑΕ, τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, ξεκίνησε τις εργασίες αντικατάστασης τού αγωγού ακαθάρτων, οι οποίες ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 5 Αυγούστου. Σήμερα Πέμπτη 6 Αυγούστου άρχισαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης που προβλέπει το έργο «Ανάπλαση Αιγαίου Πελάγους».

«Επισημαίνεται ότι Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν προέβη σε εργασίες ασφαλτόστρωσης πριν την αποκατάσταση του αγωγού ακαθάρτων της ΕΥΔΑΠ, διότι μετά θα υπήρχε τομή μήκους 40 μέτρων στον καινούργιο ασφαλτοτάπητα», υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Σάρκουλας.

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ 1A

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software