ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: "ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ" ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 9/5

11 sizitisiΜια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και επίκαιρη συζήτηση, με θέμα ” Όλη η πόλη μια γειτονιά”, θα λάβει χώρα την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσια της 11ης Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας των Σχολείων της πόλης.

Η συζήτηση βασίζεται σε μια ιδέα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγ. Παρασκευής  που αγκαλιάστηκε από το Δήμο Αγ. Παρασκευής  και σηματοδοτεί την έναρξη μιας καμπάνιας που αποβλέπει  πρωτίστως στην προστασία των σχολειών μας και κατ’ επέκταση  των δημοσίων χώρων που ταλαιπωρούνται από βανδαλισμούς και γενική απαξίωση. Στόχος της καμπάνιας είναι να κάνουμε όλη την πόλη μια γειτονιά χωρίς βία και καταστροφές, με αθλητική και πολιτιστική δημιουργία, που θα την νοιώθουμε, θα την προστατεύουμε και θα την χαιρόμαστε όπως το σπίτι μας.
Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων της 11ης Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής: www.agiaparaskevi.gr/~agiapara/portal/images/album/nea_dimou_2017/11h_mathitiki_synantisi_program_Final_internet.pdf.
Δημ/ση : 8/5/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software