ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ Η 11η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

11 mf 9 5 3Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις της 11ης  Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας των Σχολείων της Αγίας Παρασκευής την Παρασκευή 5, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7/5.
Την Παρασκευή, στο 3ο Γυμνάσιο έλαβαν χώρα οι παρουσιάσεις «2084» (Ταινία μικρού μήκους) και «Ξετυλίγοντας το κουβάρι της υγιεινής διατροφής» από το Ειδικό Γυμνάσιο & Γενικό Λύκειο Κωφών και Βαρηκόων και «Αντιγόνη» από το 2ο  Λύκειο και τα θεατρικά «Οι βάτραχοι» του Αριστοφάνη από το 3ο  Λύκειο, «Η Φαλακρή τραγουδίστρια» του Ευγένιου Ιονέσκο από το 2ο  Λύκειο και «Δύο φορές κι έναν καιρό ήταν η Σταχτοπούτα» της μ. Γιώτη, καθώς και  χορωδία, από το 13ο Νηπιαγωγείο.  Το Σάββατο το πρωί, στο  2ο  Γυμνάσιο, παρουσιάστηκαν  χορωδίες και τα θεατρικά  «Ο μπούφος που δεν μπορούσε να κάνει μπου» και «Παραμύθι, μύθι, μύθι» από τα 1ο και 8ο  Δημοτικά Σχολεία και το  απόγευμα, στην πλατεία Αι Γιάννη, μοντέρνοι χοροί από το Ειδικό Γυμνάσιο & Γενικό Λύκειο Κωφών και Βαρηκόων και τα μουσικά συγκροτήματα «3V» του 1ου Λυκείου και «Τελευταία Στιγμή» του 3ου Λυκείου.
11 mf 9 5 2
11 mf 9 5 1
Η Κυριακή ήταν ξεχωριστή καθώς το πρωί στο 3ο Γυμνάσιο έλαβε χώρα η παράσταση «Αξιοθέα» του Μ. Αντωνόπουλου, από τη θεατρική ομάδα του 1ου  Λυκείου του αδελφοποιημένου Δήμου Γεροσκήπου  Πάφου Κύπρου, γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος, παρουσία των Δημάρχων Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη και Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου οι οποίοι έκαναν χαιρετισμό. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε επίσης κιθάρα από τα 4ο και 9ο Δημοτικά, χορωδία από τα 6ο και 9ο δημοτικά και θεατρικά από τα 4ο, 7ο και 9ο Δημοτικά, το πρωί στον ίδιο χώρο και παραδοσιακούς χορούς από τα 1ο, 2ο, 4ο, 5ο-11ο, 6ο, 7ο, 8ο και 9ο Δημοτικά, το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ, τα 4ο και 5ο Γυμνάσια, τα 1ο, 2ο και 4ο Λύκεια και το Επαγγελματικό Λύκειο-ΕΠΑΛ, το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής.
11 mf 9 5 4
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα  Δευτέρα 8/5 στο 3ο Γυμνάσιο (οδoί Δερβενακίων & Σάκη Καράγιωργα) ως εξής:
•17:00 ΘΕΑΤΡΙΚΟ «Φρανκ ο Αρχιτέκτονας» του Φρανκ Βίβα από το Ειδικό Γυμνάσιο & Γενικό Λύκειο Κωφών και Βαρηκόων.
•17:45 ΘΕΑΤΡΙΚΟ «Τα 88 ντολμαδάκια» του Ευγένιου Τριβιζά από τα 5ο-11ο Δημοτικά Σχολεία.
•18:30 ΘΕΑΤΡΙΚΟ «Ποιός σκότωσε τον Ουίλιαμ» του Ι. Καμπανέλλη από το 3ο Γυμνάσιο.
•19:30 ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΛΟΪΖΟ από το 3ο Γυμνάσιο.
•19:45  ΚΙΘΑΡΑ από το 4ο Γυμνάσιο.
•20:10 ΘΕΑΤΡΙΚΟ «Αυτοσχεδιασμός είναι...»  από το 4ο  Γυμνάσιο.
Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής: www.agiaparaskevi.gr/~agiapara/portal/images/album/nea_dimou_2017/11h_mathitiki_synantisi_program_Final_internet.pdf
Δημ/ση : 8/5/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software