ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ»

Attiko M 9 11 15Συνάντηση με τον Πρόεδρο Δ.Σ. και Δ/ντα Σύμβουλο της «Αττικό Μετρό» Α.Ε. κ. Χρ. Τσίτουρα και συμβούλους του είχε χθες 9/11/2015 ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Ι. Σταθόπουλος,
συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Τεχν. Υπηρεσιών Ελ. Πετσατώδη και την Πρόεδρο Συλλόγου Κατοίκων Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων Β. Κουτσογιάννη.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα στάθμευσης και έλλειψης πρασίνου γύρω από τους σταθμούς του Μετρό («Νομισματοκοπείο», «οδού Αγ. Παρασκευής», «Χαλάνδρι» και «Δουκ. Πλακεντίας»). Ο κ. Τσίτουρας ενημέρωσε για τις περιορισμένες δυνατότητες της Εταιρείας σε σχέση με παλαιότερες υποσχέσεις και δεσμεύθηκε για την κατασκευή – ανάπλαση των δύο χώρων υπαίθριας στάθμευσης στους σταθμούς Μετρό «Χαλάνδρι» και «Δουκ. Πλακεντίας» εντός του 2016.
Συμφωνήθηκε, επίσης, η επίσκεψη Μηχανικών της Εταιρείας και του Δήμου στον σταθμό «Χαλάνδρι», προκειμένου να διαμορφωθεί προσωρινά από τον Δήμο ο χώρος στάθμευσης ώστε να δοθεί σε χρήση σύντομα μέχρι να ξεκινήσουν οι εργασίες της «Αττικό Μετρό» Α.Ε.

Ημ/νία Δημ/σης : 10/11/2015