Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΞΑΝΑ Ο «ΘΙΑΣΟΣ ΤΩΝ … ΗΝΤΑ» ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ 2ης ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΟΣΟΙ ΚΑΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΥΛΟ»

ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΞΑΝΑ Ο «ΘΙΑΣΟΣ ΤΩΝ … ΗΝΤΑ» ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ 2ης ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΟΣΟΙ ΚΑΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΥΛΟ»

inta1Κέφι και άφθονο γέλιο, για δεύτερη φορά φέτος (η πρώτη στις 14/6/2015 στην Ελληνογαλλική Σχολή), πρόσφερε το βράδυ του Σαββάτου7  Νοεμβρίου ο «Θίασος των … ήντα» του ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής

με τη σατιρική επιθεώρηση του Γιώργου Χασάπογλου «ΟΣΟΙ ΚΑΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΥΛΟ», που πραγματεύεται με πολύ χιούμορ και κριτικό ύφος την καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε σήμερα, σε σκηνοθεσία Πηνελόπης Πιτσούλη,   μουσική επιμέλεια και σύνθεση του τραγουδιού έναρξης του  Αντώνη Καρατζίκη και  χορογραφίες της Τέτης Νικολοπούλου. Υπεύθυνη της καταπληκτικής ομάδας των ...ήντα η Λαμπ. Οικονομίδου.

Το θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος πλημύρησε από κόσμο, που χάρηκε και καταχειροκρότησε την παράσταση και τους συντελεστές της.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος που παρακολούθησε την παράσταση ευχαρίστησε το Αμερικανικό Κολλέγιο  για την παραχώρηση του θεάτρου, τους συντελεστές της και ιδιαίτερα τον Γ. Χασάπογλου, την Π. Πιτσούλη και τους ηθοποιούς του ΚΑΠΗ και όλους όσοι δούλεψαν για την πραγματοποίηση της. Παραβρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο  Αντιδήμαρχος Σπ. Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Δημοτικός Σύμβουλος, Σωτ. Παπαμιχαήλ, πρ. Δημ. Σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων  κ.α.  

Στο χώρο της παράστασης συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για τους πρόσφυγες και τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

 inta15

inta11

inta1

inta2

 inta3

 inta6

 inta12

 inta13

 inta10

 Ημ/νία Δημ/σης : 9/11/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software