ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΞΑΝΑ Ο «ΘΙΑΣΟΣ ΤΩΝ … ΗΝΤΑ» ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ 2ης ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΟΣΟΙ ΚΑΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΥΛΟ»

| Νέα του Δήμου

inta1Κέφι και άφθονο γέλιο, για δεύτερη φορά φέτος (η πρώτη στις 14/6/2015 στην Ελληνογαλλική Σχολή), πρόσφερε το βράδυ του Σαββάτου7  Νοεμβρίου ο «Θίασος των … ήντα» του ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής

με τη σατιρική επιθεώρηση του Γιώργου Χασάπογλου «ΟΣΟΙ ΚΑΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΥΛΟ», που πραγματεύεται με πολύ χιούμορ και κριτικό ύφος την καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε σήμερα, σε σκηνοθεσία Πηνελόπης Πιτσούλη,   μουσική επιμέλεια και σύνθεση του τραγουδιού έναρξης του  Αντώνη Καρατζίκη και  χορογραφίες της Τέτης Νικολοπούλου. Υπεύθυνη της καταπληκτικής ομάδας των ...ήντα η Λαμπ. Οικονομίδου.

Το θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος πλημύρησε από κόσμο, που χάρηκε και καταχειροκρότησε την παράσταση και τους συντελεστές της.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος που παρακολούθησε την παράσταση ευχαρίστησε το Αμερικανικό Κολλέγιο  για την παραχώρηση του θεάτρου, τους συντελεστές της και ιδιαίτερα τον Γ. Χασάπογλου, την Π. Πιτσούλη και τους ηθοποιούς του ΚΑΠΗ και όλους όσοι δούλεψαν για την πραγματοποίηση της. Παραβρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο  Αντιδήμαρχος Σπ. Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Δημοτικός Σύμβουλος, Σωτ. Παπαμιχαήλ, πρ. Δημ. Σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων  κ.α.  

Στο χώρο της παράστασης συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για τους πρόσφυγες και τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

 inta15

inta11

inta1

inta2

 inta3

 inta6

 inta12

 inta13

 inta10

 Ημ/νία Δημ/σης : 9/11/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software