ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ

sch p1Το πρώτο επιμορφωτικό σεμινάριο για τους Σχολικούς Ψυχολόγους του Υπουργείου Παιδείας που έχουν τοποθετηθεί στα σχολεία της Α΄/βάθμιας Εκπαίδευσης σε όλους τους Δήμους του Βόρειου Τομέα Αττικής, πραγματοποιήθηκε την  Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής. 
Το Σεμινάριο που διοργάνωσαν το  1ο  και 2ο  Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ), σε συνεργασία με το 1ο  Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) και τον Δ/ντή Α/ βάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας κ. Αθ. Ανδρώνη,  έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που υποστηρίζει πρωτοβουλίες Επιστημονικών φορέων που έχουν ως στόχο να προάγουν την ποιότητα των υπηρεσιών τους προς όφελος των πολιτών και ιδιαίτερα των μαθητών. Επίσης ο Δήμος υποστηρίζει έμπρακτα όλες τις διαδικαστικές προσπάθειες για τη μόνιμη εγκατάσταση του 2ου  ΚΕΣΥ  από το 4ο  ΓΕΛ στο οποίο τώρα φιλοξενείται προσωρινά, σε νέο χώρο επιλογής του.   
Οι Σχολικοί Ψυχολόγοι είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν πληροφορίες, εμπειρίες, προβληματισμούς και  με την επιστημονική αλλά και διοικητική προσέγγιση των συντονιστών τους  να λάβουν τις απαραίτητες απαντήσεις σχετικά με τον χειρισμό και την αντιμετώπιση ζητημάτων που παρουσιάζονται στις σχολικές κοινότητες και άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.  
sch p2
Στο σεμινάριο απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Σταθόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού κ. Πάνος Γκόνης. 
Το συντονισμό του σεμιναρίου είχαν η Προϊσταμένη του 2ου  ΚΕΣΥ Β΄ Αθήνας κ. Μαρ. Χατζοπούλου και ο Προϊστάμενος του 1ου  ΚΕΣΥ Β΄ Αθήνας κ. Ιωάν. Σεχίδης.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software