Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ… ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ!

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ… ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ!

Sxolia anakiklosiΣυζήτηση με στόχο την ανάπτυξη δράσεων ανακύκλωσης, φροντίδας και σεβασμού του Δημόσιου χώρου στα Σχολεία, μετά από πρωτοβουλία των Προέδρων των 15μελών των τεσσάρων Γενικών Λυκείων και των δυο ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1/3 στο Δημαρχείο της πόλης με συμμετοχή των τριμελών και των Διευθυντών.
Ήδη στα Σχολεία της πόλης έχει ξεκινήσει να υλοποιείται το πρότυπο πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού και η τοποθέτηση των ειδικών κάδων ενώ στη συζήτηση εκφράστηκε ενδιαφέρον για την  τη λειτουργία προγράμματος κομποστοποίησης με την τοποθέτηση αντίστοιχων κάδων.
Στη συζήτηση που έγινε παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής, Σοφίας Κορωναίου, έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου και του Αντιδημάρχου Παιδείας Πάνου Γκόνη,  παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Βασίλης Τραυλός, η Σχολική Σύμβουλος Αειφορίας Χριστίνα Παπαζήση, ο Σχολικός Σύμβουλος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργος Ρούσσος και η Προϊστάμενη Καθαριότητας  του Δήμου Κατερίνα Καπετανάκη.
Η  Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τους μαθητές για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις τους που όπως είπε είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα γιατί ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι δείγμα πάνω από όλα πολιτισμού. Ο Δήμαρχος από την πλευρά του συνεχάρη επίσης τους μαθητές και τους ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία τους όπως και  την κ. Κορωναίου και όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία  τους. 
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software