ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

geen awards 1Βραβείο στα «Greek Green Awards 2019», τα οποία επιβραβεύουν την εφαρμογή επιτυχημένων πρακτικών για την προστασία του περιβάλλοντος, απέσπασε στην κατηγορία «Αστικά Στερεά Απόβλητα» ο Δήμος Αγίας Παρασκευής,  που συμμετείχε στην 3η  διεθνή έκθεση «Verde.tec» για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, τις «έξυπνες πόλεις» και την ανακύκλωση. 
Η έκθεση που αποτελεί κορυφαίο θεσμό για την κυκλική οικονομία και το περιβάλλον πραγματοποιήθηκε 15 με 17/2 στο MEC Παιανίας υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών(ΕΒΕΑ), του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) και Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών κι Εξοικονόμησης Ενέργειας.
green awards 3Το βραβείο παρέλαβε κατά τη διάρκεια της ειδικής τελετής απονομής των «Greek Green Awards 2019» την Παρασκευή 15/2 ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος. Την Κυριακή έγινε στον ειδικό χώρο της έκθεσης εξαιρετική παρουσίαση για τις Γωνιές Ανακύκλωσης από την Περιβαλλοντολόγο της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Σ. Γιαννάκη.
Ο Δήμαρχος σε δήλωση του τόνισε ότι στρατηγική επιδίωξη του Δήμου Αγίας Παρασκευής στην καθαριότητα αποτελεί η διαχείριση του  συνόλου των αποβλήτων με ανακύκλωση και διαλογή στην πηγή, όπως γίνεται ήδη στις γωνιές ανακύκλωσης.  Επίσης ευχαρίστησε τον πρ. Αντιδήμαρχο Ι. Σιδέρη και τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Καθαριότητας-Διαχείρισης Απορριμμάτων για το έργο τους στην ανακύκλωση όπως και τους Δημότες για την ανταπόκριση τους.
 

Δείτε:

•Δήλωση του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου στο χώρο της έκθεσης εδώ:

•Την παρουσίαση για τις 30 Γωνιές Ανακύκλωσης εδώ:

 
 
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software