ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Ο Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ Β. ΤΟΜΕΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Ν. ΤΟΣΚΑ

| Νέα του Δήμου
Dimarxoi ToskasΣτη συνάντηση της 27ης Ιουνίου, των Δημάρχων του Βόρειου Τομέα της Αθήνας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, για θέματα ασφάλειας των περιοχών , μετείχε ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, συνοδευόμενος από τον σύμβουλο του Δήμου για θέματα Πολιτικής Προστασίας Λουκά Ασημάκη, Υποπτέραρχο (ε.α.).
Στη συζήτηση ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής έθεσε θέματα περιπολιών, παραβατικότητας, φύλαξης χώρων, έξαρσης κλοπών τελευταία και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. 
Στη συνάντηση μετείχαν επίσης οι Δήμαρχοι Ηρακλείου Νικόλαος Μπάμπαλος, Πεύκης-Λυκόβρυσης Τάσος Μαυρίδης, Μεταμόρφωσης Μιλτιάδης Καρπέτας , Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης, Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου, Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, Φιλοθέης-Ψυχικού Παντελής Ξυριδάκης και Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος και οι Αναπληρωτές Δήμαρχοι Αμαρουσίου Σπυρίδων Σταθούλης, Βριλησσίων Κων/νος Βαφειάδης και Κηφισιάς Μιχάλης Καυγαλάκης. 
Από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μετείχε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας με επικεφαλής τον Αρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο  Κωνσταντίνο  Τσουβάλα. 
Η πορεία υλοποίησης των δράσεων της Ελληνικής Αστυνομίας που θα ξεκινήσουν άμεσα, όπως η ενίσχυση των περιπολιών μοτοσικλετιστών της «ΔΙΑΣ» και η συνέχιση τους καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας και η διάθεση περιπολικών για 24/ωρη περιπολία,  θα εξεταστεί σε νέα σύσκεψη στις αρχές Αυγούστου.
 
Δημ/ση : 28/6/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software