ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Ο Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ Β. ΤΟΜΕΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Ν. ΤΟΣΚΑ

Dimarxoi ToskasΣτη συνάντηση της 27ης Ιουνίου, των Δημάρχων του Βόρειου Τομέα της Αθήνας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, για θέματα ασφάλειας των περιοχών , μετείχε ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, συνοδευόμενος από τον σύμβουλο του Δήμου για θέματα Πολιτικής Προστασίας Λουκά Ασημάκη, Υποπτέραρχο (ε.α.).
Στη συζήτηση ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής έθεσε θέματα περιπολιών, παραβατικότητας, φύλαξης χώρων, έξαρσης κλοπών τελευταία και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. 
Στη συνάντηση μετείχαν επίσης οι Δήμαρχοι Ηρακλείου Νικόλαος Μπάμπαλος, Πεύκης-Λυκόβρυσης Τάσος Μαυρίδης, Μεταμόρφωσης Μιλτιάδης Καρπέτας , Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης, Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου, Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, Φιλοθέης-Ψυχικού Παντελής Ξυριδάκης και Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος και οι Αναπληρωτές Δήμαρχοι Αμαρουσίου Σπυρίδων Σταθούλης, Βριλησσίων Κων/νος Βαφειάδης και Κηφισιάς Μιχάλης Καυγαλάκης. 
Από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μετείχε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας με επικεφαλής τον Αρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο  Κωνσταντίνο  Τσουβάλα. 
Η πορεία υλοποίησης των δράσεων της Ελληνικής Αστυνομίας που θα ξεκινήσουν άμεσα, όπως η ενίσχυση των περιπολιών μοτοσικλετιστών της «ΔΙΑΣ» και η συνέχιση τους καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας και η διάθεση περιπολικών για 24/ωρη περιπολία,  θα εξεταστεί σε νέα σύσκεψη στις αρχές Αυγούστου.
 
Δημ/ση : 28/6/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software