ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

sxoliaΥπογράφηκε, σήμερα  28/6/2018, από το Δήμαρχο Ι. Σταθόπουλο, η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της αναδόχου, με διαγωνισμό, εταιρείας για την εργολαβία συντηρήσεων, επισκευών και βελτιώσεων των Σχολικών κτιρίων  διετίας 2018-2019, με προϋπολογισμό 488.560 €.
Η νέα εργολαβία, που έρχεται να προστεθεί στα έργα και τις παρεμβάσεις συνολικού ύψους πλέον των 3 εκ. ευρώ που έγιναν στα Σχολεία από το 2014 μέχρι σήμερα, περιλαμβάνει:
•Οικοδομικά έργα όπως στεγανοποιήσεις, υγρομονώσεις και θερμομονώσεις,  αποκαταστάσεις, επισκευές και κατασκευές οποιουδήποτε τύπου περιφράξεων, πορτών, παραθύρων, κουφωμάτων, αλουμινίων, μαρμάρων,  βιομηχανικών δαπέδων κλπ, ανακαινίσεις χώρων υγιεινής (τουαλετών) κ.α.
•Ηλεκτρομηχανολογικά έργα όπως  ηλεκτροφωτισμού, θέρμανσης – κλιματισμού και εξαερισμού και εγκαταστάσεων ισχύος, αλεξικεραυνικών εγκαταστάσεων, κ.α.
 
Δημ/ση : 28/6/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software