ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΗΞΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017

| Νέα του Δήμου
seppvatyΣτην εκδήλωση για τη λήξη και τον απολογισμό της Αντιπυρικής περιόδου 2017 που διοργάνωσε το Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Βορειοανατολικού Τομέα Υμηττού-ΣΕΠΠΒΑΤΥ  την Κυριακή 5/11, στο φυλάκιο του πίσω από το Μοναστήρι του Αι Γιάννη,
παρουσία του Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Αττικής, στρατηγού Κ. Γιόβα, που εκπροσώπησε τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα  και ευχαρίστησε τους εθελοντές κάνοντας ταυτόχρονα τον απολογισμό της περιόδου, του Κ. Στρατικόπουλου εκπρόσωπου του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Ι. Καπάκη, της  Περιφερειακής Συμβούλου Αττικής Ι.Τσούπρα του  Αντιπρόεδρου του Σ.Π.Α.Υ. Παν. Αγγελόπουλου, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Ι. Σταθόπουλος και  η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας  Στ. Ψύλλα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Παιανίας Γλυκών Νερών Αθ. Σταύρος, ο Διοικητής ΣΔΑΜ - Πλοίαρχος ΠΝ Κ. Βλάχος, ο Διοικητής 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών Αντιπύραρχος Ι. Κώστας, ο εκπρόσωπος του Δασαρχείου Πεντέλης Γ. Παπαδιάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος  Ι. Σταμούλης, ο εκπρόσωπος του Α.Τ. Αγίας Παρασκευής Υπαστυνόμος Β’ Ι. Λιανός κ.α. 
Την εκδήλωση προσφώνησε και συντόνισε ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ. Ευγγ. Τσιγκρέλης.
 
Δημ/ση : 9/11/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software