Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Av ekpaiΣυνάντηση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Ι. Σταθόπουλου με τον Διευθυντή  Α/βάθμιας Εκπαίδευσης της  Β΄ Αθήνας  Αθ. Ανδρώνη  πραγματοποιήθηκε σήμερα  8/11/2017 στο Δημαρχείο.
Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Παν. Γκόνης, η Προϊσταμένη Διοικητικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Βασ. Καραμπά και η Προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας του Δήμου  Αγγ. Τζανή, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την εκπαίδευση και τις υποδομές στα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία της Αγίας Παρασκευής. Ειδικότερα για τα κενά στο πρόγραμμα  παράλληλης στήριξης παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που δεν έχουν καλυφθεί ακόμη, ο κ. Ανδρώνης ενημέρωσε ότι αυτό οφείλεται στη μη αποδοχή προσλήψεων από 2 προσληφθέντες εκπαιδευτικούς (στους 6), αλλά και στη μερική υποχρηματοδότηση του προγράμματος.  Συζητήθηκαν επίσης οι  δυνατότητες συνεργασίας Δήμου και Διεύθυνσης για την από κοινού διοργάνωση προγραμμάτων ευαισθητοποίησης και επιμόρφωσης σε θέματα κυκλοφοριακής και περιβαλλοντικής αγωγής καθώς και ψυχικής υγείας.
 
Δημ/ση : 8/11/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software