ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΟΜΒΡΙΩΝ

| Νέα του Δήμου
ombria 26 10 17 sΣτις οδούς Καραϊσκάκη, Μπουμπουλίνας και Μεγ. Σπηλαίου στον Τσακό θα συνεχιστεί το έργο “Κατασκευή αγωγών όμβριων Δήμου Αγίας Παρασκευής”, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στις οδούς Γούναρη και Πατρόκλου στο Κοντόπευκο με την ασφαλτόστρωση των ορυγμάτων και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας. 
Το έργο  προϋπολογισμού 4,3 εκατ. ευρώ, που κατασκευάζεται από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το Δήμο σε 16 οδούς στα Νότια Πευκάκια, στον Παράδεισο, στο Κοντόπευκο και στον Τσακό,  ξεκίνησε στις  2 Μαΐου και έχει ολοκληρωθεί στις οδούς Θήρας, Χρυσοστόμου Σμύρνης Πλαταιών, Δημοσθένους, Γούναρη και Πατρόκλου στο Κοντόπευκο. 
Υπενθυμίζουμε ότι, πέραν των προαναφερόμενων οδών  έργο περιλαμβάνει  κατασκευή αγωγών όμβριων υδάτων και στις οδούς Θερίσου, Αμαλιάδος, Θεσσαλονίκης, Σάμου και Υμηττού  στα Πευκάκια καθώς και Δραγατσανίου και Τσιμισκή στο Κοντόπευκο. 
 Δημ/ση : 27/10/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software