ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ «Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΧΑΡΤΙΝΗΣ»

| Νέα του Δήμου
Best city awards 2017 photo.docxO Δήμος Αγίας Παρασκευής βραβεύτηκε για το παραμύθι για την ανακύκλωση «Η περιπέτεια της κυρίας Χάρτινης» στα «Best City Awards», τα οποία επιβραβεύουν την καινοτομία και την ποιότητα ζωής στις πόλεις και στα οποία συμμετέχουν Δήμοι από όλη την Ελλάδα.
 Στην τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, απονεμήθηκε στον  Δήμο μας το silver βραβείο στην κατηγορία «Δράσεις ενθάρρυνσης-ενημέρωσης πολιτών για την ανακύκλωση με τηλε-εκπαίδευση». «Η περιπέτεια της κυρίας Χάρτινης» δημιουργήθηκε από  τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής και απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με στόχο να τα μάθει να χρησιμοποιούν σωστά και τακτικά τους μπλε κάδους και να μεταδίδουν το μήνυμα της ανακύκλωσης. 
Best city awards 2017 thema.docxΣτην τελετή απονομής, που παραβρέθηκαν Δήμαρχοι απ όλη την Ελλάδα, Αυτοδιοικητικά στελέχη, Σύμβουλοι και δημοσιογράφοι,  συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ι. Σταθόπουλος, ο οποίος παρέλαβε  το βραβείο, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Στ. Παναγόπουλος, η Προϊσταμένη του Τμήματος Καθαριότητας Κ. Καπετανάκη και οι εργαζόμενοι Μ. Χάλαρης και Δ. Πιτταρά. Ο  Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος  Ι. Σιδέρης δεν μπόρεσε να παραβρεθεί για λόγους πέραν της θελήσεως του.   
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος  που δίνουν την καθημερινή μάχη για μια καθαρή, φιλική και βιώσιμη Αγία Παρασκευή.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος μας είχε βραβευτεί και το 2016 στα  «Best City Awards»  για το Κινητό Πράσινο Σημείο.
 
 
 
 
best c aw 17 b
best city awards 2017
 Δημ/ση : 6/10/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software