ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ

plastika kapakia 26 09 17Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίας Παρασκευής, μέσω της δράσης του ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ, συνέλεξε πλαστικά καπάκια βάρους ενός τόνου και απέκτησε 2 αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία παραχωρηθήκαν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.
Στην πετυχημένη αυτή προσπάθεια συνέβαλαν τα 1ο και 4ο Δημοτικά Σχολεία Αγίας Παρασκευής, το 14ο Γυμνάσιο Αθηνών, το Τεχνικό Λύκειο Ν. Φιλαδέλφειας, οι Παιδικές Κατασκηνώσεις Sports Village Αθητάκη, το ΙΚΑ Νέου Κόσμου, η Τράπεζα Ελλάδος Χαλανδρίου, η ΕΥΔΑΠ Ιλισίων, η Λέσχη Αξιωματικών Αστυνομίας, το Παντοπωλείο Metro Shop Χαλανδρίου και πλήθος πολιτών. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για τη μεγάλη συνεισφορά τους.
Συνεχίζουμε να μαζεύουμε πλαστικά καπάκια και επικοινωνούμε με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος στο 213 2004 570 για την παράδοσή τους  στο ΚΙΝΗΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ του Δήμου Αγίας Παρασκευής που λειτουργεί καθημερινά στον ανοιχτό χώρο στάθμευσης του Δήμου (Αγίου Ιωάννου 5), ενώ υπάρχει η δυνατότητα για παραλαβή υλικών έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση. Εκτός από τα πλαστικά καπάκια, τα υλικά που συλλέγουμε είναι μπαταρίες, μικρές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, λαμπτήρες, παιχνίδια, βιβλία, CD-DVD-δίσκοι.
Κοινό μας σύνθημα: ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!
 
 
                         Ιωάννης Σιδέρης                                                            Ιωάννης Σταθόπουλος
                  Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος ............................................Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
 
Δημ/ση :26/9/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software