ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΕΡΙΟΔΕΙA ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΟ

peridies tsakos bΣτην πλατεία Τσακού, και τις οδούς Ελ. Βενιζέλου και Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22/9 περιοδεία του Δήμαρχου  Αγίας Παρασκευής Γ. Σταθόπουλου και της ομάδας της Δημοτικής Αρχής  στο πλαίσιο των περιοδειών 2017 στις γειτονιές της πόλης μας για να επικοινωνήσουν και να ακούσουν τους κατοίκους.
Ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γ. Βλάχος, η Δημοτική Σύμβουλος Τερψ. Γκιόκα, Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Δημ. Μπεθάνης, μέλος ΔΣ της Βιβλιοθήκης και Μπ. Σκόνδρα, μέλος ΔΣ των Παιδικών Σταθμών που τον συνόδευαν συνομίλησαν με πολλούς κατοίκους της περιοχής και κατέγραψαν προβλήματα της γειτονιάς καθώς και ιδέες και προτάσεις για την επίλυση κάποιων εξ αυτών. 
peridies tsakos aΟι πολίτες αναφέρθηκαν σε προβλήματα σχετιζόμενα με τη συντήρηση δρόμων και πεζοδρομίων, την καθαριότητα, το φωτισμό, τα όμβρια κλπ. που καταγράφηκαν από τη Δημοτική Αρχή ώστε να δοθούν λύσεις.
Την τρέχουσα εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν τρείς νέες περιοδείες του Δημάρχου και της ομάδας της Δημοτικής Αρχής στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής. Συγκεκριμένα: 
Τρίτη 26/9:                Πλατεία Αρκαδίου-Μικράς Ασίας                                           6:00μμ
Τετάρτη 27/9:           Έμπροσθεν παλαιού Ναού  Αγ. Αναργύρων                        6:00μμ
Παρασκευή 29/9:       Πλατεία Αϊ Γιάννη                                                                    6:00μμ
 
Δημ/ση :25/9/2017
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software