ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

se tΟλοκληρώθηκαν τη Δευτέρα 15 Μαΐου τα μαθήματα  επιχειρηματικότητας, τα οποία διοργάνωσε o Δήμος Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και των δράσεων που υλοποιεί με στόχο τη στήριξη της τοπικής ανάπτυξης. 
Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν σε έξη εκπαιδευτικές συναντήσεις από εθελοντές ειδικούς  και  συμμετείχαν σε αυτά 30 εν ενεργεία ή υποψήφιοι επιχειρηματίες και αυτοαπασχολούμενοι που  θέλησαν να επιμορφωθούν σε θέματα επιχειρηματικότητας.
Τα πρόγραμμα των μαθημάτων στηρίχθηκε σε ένα συνδυασμό των παραδοσιακών αρχών και μεθόδων της Οργάνωσης και Διοίκησης των Επιχειρήσεων, με μία καινοτόμο προσέγγιση για την εκπαίδευση των σύγχρονων επιχειρηματιών. Ενθαρρύνθηκε η ανοικτή επικοινωνία και η αλληλεπίδραση μεταξύ των συμμετεχόντων και αξιοποιήθηκαν εκπαιδευτικά οι εμπειρίες τους.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές Εισηγητές/Εκπαιδευτές των μαθημάτων, Οικονομολόγους, Συμβούλους Επιχειρηματικότητας  Εμμ. Μαρκάκη και Γ. Ρουμελιώτη, και εύχεται επιτυχία στα μελλοντικά σχέδια όσων τα παρακολούθησαν.  
 
 
Δημ/ση : 16/5/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software