ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΚΑΜΠΑΝΙΑ «ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ»

oli i poli mia geitoniaΣτο πλαίσιο της 11ης Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας των σχολείων της πόλης, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 09 Μαΐου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου, μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρώτη ανοικτή συζήτηση προκειμένου να κατατεθούν απόψεις και προτάσεις για την υλοποίηση της ετήσιας καμπάνιας «Όλη η πόλη, μια γειτονιά».
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής αγκάλιασε την ιδέα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και ήδη με την έναρξη του διαλόγου δεσμεύεται ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε, σε συνεργασία με όλους του φορείς της πόλης, να υποστηρίξει εκείνες τις δράσεις με τις οποίες θα αντιληφθούμε τις ανάγκες των παιδιών μας, ενώ ταυτόχρονα θα στοχεύσουμε για να προλάβουμε τη βία και τις καταστροφές του δημόσιου χώρου και να αλλάξουμε την αντίληψή μας για τη διαφορετικότητα και τον ρατσισμό, πάντα μέσα από τα μάτια των παιδιών.
Η συζήτηση άνοιξε με χαιρετισμό του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου και στη συνέχεια παρουσίασαν τις εισηγήσεις τους η Αντιπρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής  Ηλέκτρα Σωτηράκου και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Πάνος Γκόνης, ώστε να ενημερωθούν όλοι οι φορείς και οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής για το πλαίσιο της καμπάνιας.
Ακολούθησαν περισσότερες από είκοσι τοποθετήσεις εκπροσώπων φορέων αλλά και απλών δημοτών, που όλες συνέβαλαν σε μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων, προβληματισμών και προτάσεων. Η στενή συνεργασία με τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων, την Ένωση και τους Συλλόγους Γονέων, όπως και με κάθε φορέα της πόλης που θα εκδηλώσει έμπρακτα το ενδιαφέρον του αποκτά πλέον ιδιαίτερη σημασία για την επιτυχία της καμπάνιας.
Η Αντιδημαρχία Παιδείας συνεκτιμώντας όλες τις κατατεθειμένες απόψεις και προτάσεις στην εκδήλωση, αλλά και όσες θα κατατεθούν μέχρι τα μέσα του Οκτώβρη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Τμήματος Παιδείας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., θα διαμορφώσει το πλαίσιο δράσεων που θα υλοποιηθούν τη σχολική χρονιά 2017-2018 με αποκορύφωμα τη 12η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας.
 
Δημ/ση : 15/5/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software