ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΜΕ «ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ» ΚΑΙ ΚΕΦΙ «ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ»

summertime ts ts 3Με δύο σπουδαίες φωνές, τον Μπάμπη Τσέρτο και την Κατερίνα Τσιρίδου, σε ένα μουσικό ταξίδι που έφερε πολύ κέφι και χορό, συνεχίστηκε χθες Δευτέρα 11/7, στον κήπο της ΕΡΤ,
η  πολιτιστική-μουσική δράση «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» την οποία  διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η ΕΡΤ, με ελεύθερη είσοδο. 
Η  βραδιά ξεκίνησε με την η Κατερίνα Τσιρίδου και τα «Αυστηρώς ρεμπέτικα»,  ένα μουσικό σεργιάνι στις γειτονιές της Πόλης και της Σμύρνης, στα στέκια του Πειραιά και στην παλιά Αθήνα, μέσα από τη ματιά του Μάρκου Βαμβακάρη, του Βασίλη Τσιτσάνη και του Γιάννη Παπαϊωάννου, και συνεχίστηκε με το «Εφ’ όλης της ύλης» πρόγραμμα του Μπάμπη Τσέρτου, με τις καλύτερες στιγμές του ελληνικού αστικού τραγουδιού: σμυρναίικα, ρεμπέτικα, ρετρό, αρχοντορεμπέτικα, λαϊκά και σύγχρονα μελωδικά  τραγούδια.
 summertime ts ts 1
Γρήγορα ο ενθουσιασμός, η ατμόσφαιρα και το κέφι που δημιούργησαν οι καλλιτέχνες ανέβασαν την καλοκαιρινή διάθεση του πολυάριθμου κοινού, που έδωσε το παρόν στον κήπο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ. Οι  καλλιτέχνες  όχι μόνο παρέσυραν τον κόσμο να τραγουδά μαζί τους, αλλά ξεσήκωσαν και πάρα πολλούς, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, στο χορό. 
summertime ts ts 2
Σήμερα  Τρίτη 12 Ιουλίου, στις 21:00, σε μια μουσική βραδιά tango συμμετέχουν: 
-Το κιθαριστικό ντουέτο Stelios &Vassilis, που αποτελείται από τους  Στέλιο Γκόλγκαρη και Βασίλη Μαστοράκη, ερμηνεύει έργα Pignoni και Piazzolla. 
-Στη συνέχεια, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ μάς ταξιδεύει στη μαγεία του tango, παρουσιάζοντας μερικά από τα ωραιότερα tango όλων των εποχών. Την Ορχήστρα διευθύνει  ο Ανδρέας Πυλαρινός. Σολίστ στο ακορντεόν Χρήστος Ζερμπίνος. Σόλο κιθάρα  Δημήτρης Παπαγγελίδης. Τραγουδάει η Αργεντίνα Natalia Soledad Petsalis.
 tango
Δημ/ση : 12/7/2016 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software