ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΜΙΧ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

MIXAILIDISΤην ονομασία της πεζογέφυρας στο ύψος του Σταυρού Αγίας Παρασκευής σε «Πεζογέφυρα Αγίας Παρασκευής Μιχ. Μιχαηλίδης», προς τιμή του αείμνηστου συμπολίτη μας, αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης στις 12/7/2016
 στο πλαίσιο της εκφρασμένης θέλησης της Δημοτικής αρχής αλλά και του Δημοτικού Συμβούλιου να τιμήσουν τους συμπολίτες μας που διαχρονικά έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην πόλη μας και στον τόπο μας γενικότερα.
Ο Μιχάλης Μιχαηλίδης επί τριάντα χρόνια πρόσφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στα Πευκάκια και στον Πολιτιστικό  Σύλλογο Πευκακίων η «Αναγέννηση», του οποίου διετέλεσε Πρόεδρος για σειρά ετών. Με τη δράση του αναδείχθηκε ως ένας από τους  πρωτεργάτες της ένταξης της περιοχής των Πευκακίων στο σχέδιο πόλης αλλά και της προώθησης  της  ενοποίησης των ένθεν κακείθεν της Λεωφ. Μεσογείων περιοχών της Αγίας Παρασκευής με την δημιουργία της πεζογέφυρας στο ύψος του Σταυρού.
 
Δημ/ση : 13/7/2016 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software