ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΩΤΣΗ

st kotsis1Τη μνήμη του αείμνηστου Δημάρχου Αγ. Παρασκευής ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΩΤΣΗ τίμησε ο Δήμος με μια συγκινητική εκδήλωση για τα 15 χρόνια απουσίας του , τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα  του Δημοτικού Συμβουλίου.
Για την προσωπικότητα, το χαρακτήρα, το όραμα, την αγωνιστικότητα και το έργο του Σταύρου Κώτση, που τον κρατούν ζωντανό στη μνήμη και την καρδιά των κατοίκων της Αγ. Παρασκευής, παρά το ότι έφυγε από τη ζωή, μίλησαν: 
Η Πωλέτα Πολίτη,  πρ. Αντιδήμαρχος, ο  Απ. Παπακωνσταντίνου  τ. Διευθυντής Εκπαίδευσης, τ. Πρόεδρος ΚΥΣΔΕ, ο Νικ. Πετρόχειλος, Ομότιμος καθ. Πανεπιστημίου-Κοσμήτορας Λαϊκού Πανεπιστημίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ναζιανζού Θεοδώρητος και ο αδελφός του Τάκης Κώτσης. 
Τη μνήμη του Σταύρου Κώτση τίμησαν με την παρουσία τους: 
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, οι πρώην Δήμαρχοι Λεονάρδος Χατζηανδρέου Αγίας Παρασκευής, Χαράλ. Σκούρτης Χολαργού, Γιώργος Μαστοράκος, Ηρακλείου Αττικής και Ανδρέας Κεχαγιόγλου Ραφήνας, οι επικεφαλής παρατάξεων «Συμμαχία Ευθύνης» πρ. Δήμαρχος Βασ. Γιαννακόπουλος, «Λαϊκή Συσπείρωση»  Ανδρ. Γκιζιώτης και «Μια Γενιά Μπροστά» Αλέξ. Μουστόγιαννης και ο πρ. Δημ. Σύμβουλος Μάκης Χάρχαρος (όλοι οι προαναφερθέντες έκαναν χαιρετισμό), ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, οι Αντιδήμαρχοι Κ. Χατζηανδρέου, Πάνος Γκόνης, Ελισ. Πετσατώδη και Σπ. Παπαγεωργίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σωτ, Παπαμιχαήλ, Δημ. Κονταξής, Κ. Τσιαμπάς, Κώστας Κρητικίδης, ο οποίος συντόνισε την εκδήλωση,  Γ. Μυλωνάκης και Γ. Λογοθέτης, οι πρ. Δημοτικοί Σύμβουλοι και Αντιδήμαρχοι Καίτη Μοσχονά, Άννα Γάκη, Μιχάλης Γαβράς, Άγγελος Μάστορας, Ιωάννα Κουτσουρά, Δημήτρης Σκουλάς, Αρχοντούλα Καλογερά, Ηρώ Μουλάκη, Ελένη Δάβαρη, Βασίλης Καπετανιάς, Νίκος Παγώνης και Γ. Γουργούλης, πρόεδροι και εκπρόσωποι Συλλόγων κ.α.
 st kotsis2
 
Δημ/ση : 31/5/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software