ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΗ

kapi•Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου και ώρα 8:00πμ για τα μέλη του Β’ τμήματος και την Τρίτη 7 Ιουνίου και ώρα 8:00πμ για τα μέλη του Α’ τμήματος, ξεκινάνε οι εγγραφές για τα θαλάσσια μπάνια στην Αρτέμιδα που θα πραγματοποιηθούν 27 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου
2016.
Κόστος συμμετοχής 1 € ημερησίως (με την εγγραφή, απαραίτητη και η προσκόμιση βεβαίωσης από καρδιολόγο)
•Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 η ομάδα χορωδίας του ΚΑΠΗ θα παρουσιάσει το μουσικό της πρόγραμμα στην Συνάντηση Χορωδιών στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου. Ώρα αναχώρησης:18:45 μμ. από την Πλατεία Αγ. Παρασκευής (επί της Λεωφ. Μεσογείων).
Συμμετοχή ελεύθερη (αφορά μόνο τα μέλη της χορωδίας)

•Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί καλοκαιρινή εκδήλωση στον κήπο του Α΄ ΚΑΠΗ (οδός Γούναρη 30) και ώρα 5:30μμ με τη συμμετοχή όλων των Ομάδων και των 2 τμημάτων του ΚΑΠΗ μας (Χορωδίας, Χορού, Ζωγραφικής, Κατασκευών-Κοσμήματος, Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής) όπου θα δοθούν και αναμνηστικοί έπαινοι στα μέλη των Ομάδων.
Όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει αρτοποιήματα για κέρασμα.

•Την Τετάρτη 15 Ιουνίου και ώρα 8:00–9:00 π.μ θα πραγματοποιηθεί στο Α΄ Κ.Α.Π.Η. εξέταση σακχάρου αίματος για προληπτικό έλεγχο. Όσοι ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να είναι νηστικοί.

Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ              Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ