ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΗ

| Νέα του Δήμου
kapi•Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου και ώρα 8:00πμ για τα μέλη του Β’ τμήματος και την Τρίτη 7 Ιουνίου και ώρα 8:00πμ για τα μέλη του Α’ τμήματος, ξεκινάνε οι εγγραφές για τα θαλάσσια μπάνια στην Αρτέμιδα που θα πραγματοποιηθούν 27 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου
2016.
Κόστος συμμετοχής 1 € ημερησίως (με την εγγραφή, απαραίτητη και η προσκόμιση βεβαίωσης από καρδιολόγο)
•Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 η ομάδα χορωδίας του ΚΑΠΗ θα παρουσιάσει το μουσικό της πρόγραμμα στην Συνάντηση Χορωδιών στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου. Ώρα αναχώρησης:18:45 μμ. από την Πλατεία Αγ. Παρασκευής (επί της Λεωφ. Μεσογείων). 
Συμμετοχή ελεύθερη (αφορά μόνο τα μέλη της χορωδίας) 
 
•Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί καλοκαιρινή εκδήλωση στον κήπο του Α΄ ΚΑΠΗ (οδός Γούναρη 30) και ώρα 5:30μμ με τη συμμετοχή όλων των Ομάδων και των 2 τμημάτων του ΚΑΠΗ μας (Χορωδίας, Χορού, Ζωγραφικής, Κατασκευών-Κοσμήματος, Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής) όπου θα δοθούν και αναμνηστικοί έπαινοι στα μέλη των Ομάδων. 
Όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει αρτοποιήματα για κέρασμα.
 
•Την Τετάρτη 15 Ιουνίου και ώρα 8:00–9:00 π.μ θα πραγματοποιηθεί στο Α΄ Κ.Α.Π.Η. εξέταση σακχάρου αίματος για προληπτικό έλεγχο. Όσοι ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να είναι νηστικοί. 
 
  Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ              Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ    
 
 
          ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΛΑΧΟΣ                                 ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ                                                                          
Δημ/ση : 30/5/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software