ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

kp 1Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής από  το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, δόθηκε  το σύνθημα έναρξης για τις εκδηλώσεις και τα δρώμενα  που θα γίνουν σε όλη την πόλη και θα διαρκέσουν έως τις 5 Ιανουαρίου 2016.

Η πλατεία από τις 5:00μμ ως τις 8:00μμ πλημμύρισε  από κόσμο, μουσικές, χορούς, τραγούδια, κάλαντα και κεράσματα, που παρά το κρύο ζέσταναν αμέσως την γιορτινή ατμόσφαιρα. Στη γιορτή πήραν μέρος: Η  Φιλαρμονική του Δήμου μας υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου της Ξ. Τζανίνη και με τη συμμετοχή έκπληξη του  Νίκου Ζιώγαλα, η Βασίλω Ιωάννου και τα παιδιά «της» από τα Δημοτικά Σχολεία της Αγίας Παρασκευής και το Σύλλογο Ηπειρωτών ”Ο Πύρρος”, ο Σύλλογος «Κρητών και Φίλων Κρήτης» με  χορευτικό  και  χορωδία, οι «Κορύβαντες» με χορούς της Θεσσαλίας, η χορωδία του Συλλόγου Επτανησίων «Τα Ιόνια»  με κάλαντα και οι «Χοροταξιδευτές» με χορούς του Βορείου Αιγαίου. Όλοι ήταν υπέροχοι και καταχειροκροτήθηκαν.   

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στην πλατεία Τσακού με  

χορούς, τραγούδια, κάλλαντα και κεράσματα από τους Σύλλογους «Κρητών και Φίλων Κρήτης» ,  Κατοίκων Τσακού και «Κορύβαντες»,  από το ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής και τη Βασίλω Ιωάννου και από το Δίκτυο Αλληλεγγύης. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν και πάλι μεγάλη και θερμή.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 12-13/12 η γιορτή μεταφέρεται στην Πλατεια Ιόλα στον Παράδεισο Πευκακίων (1:00μμ) και στην Πλατεία Μ. Μερκούρη στο Κοντόπευκο (1:30μμ) αντίστοιχα.  

5 12 15 a

5 12 15 b

 
Ημ/νία Δημ/σης : 7/12/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software