ΘΛΙΒΕΡΗ H ΑΓΝΟΙΑ TOY πρ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ

| Νέα του Δήμου
stathopΕίναι λυπηρό ένας πρώην Δήμαρχος να μην γνωρίζει τις διαδικασίες σύνταξης του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου και επίσης λυπηρό να μην γνωρίζει τη διαφορά
της Α΄ Φάσης του επιχειρησιακού σχεδίου που είναι ο Στρατηγικός Σχεδιασμός και της Β΄ Φάσης που είναι το ίδιο το Επιχειρησιακό Σχέδιο, σχέδιο στο οποίο γίνεται αναλυτική αναφορά στα έργα και τις πηγές χρηματοδότησης. 
Ο Στρατηγικός Σχεδιασμός βρίσκεται ήδη σε διαβούλευση (είναι αναρτημένος στη σελίδα του Δήμου) και θα ψηφισθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, το δε επιχειρησιακό σχέδιο συντάσσεται στη συνέχεια και ψηφίζεται και αυτό από το Συμβούλιο. 
Η ανακοίνωση του πρ. Δημάρχου δείχνει δυστυχώς προχειρότητα και άγνοια. 
Διευκρινίζουμε, παράλληλα, ότι όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκλήθησαν δύο φορές στην παρουσίαση του σχεδίου του Στρατηγικού Σχεδιασμού στο Αμφιθέατρο του Δημόκριτου (όπου όποιος επιθυμούσε έλαβε το λόγο) και ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους/-ες όσοι παρευρέθηκαν.
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 4/12/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software