Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

imitosΗ Δημοτική Αρχή Αγ. Παρασκευής, από την πρώτη στιγμή που περιήλθαν σε γνώση της το Σάββατο 7/11 οι εργασίες του Δασαρχείου Πεντέλης στον Υμηττό, έκανε επιτόπια έρευνα και επικοινώνησε διά του Δημάρχου με τους υπεύθυνους του Δασαρχείου (Διευθυντή και Προϊσταμένη) και έλαβε τηλεφωνική ενημέρωση.
Σύμφωνα με αυτήν, μετά από μελέτη που εγκρίθηκε και διαγωνισμό (προκήρυξη στην εφημερίδα «Αμαρυσία» 26/5/15) σε 5,5 χιλιόμετρα και σε πέντε δρόμους στο βουνό, με πλάτος 20 μέτρα εκατέρωθεν, γίνεται καθαρισμός «υπορόφου» από θάμνους, αναγωγή του δάσους σε υψηλότερο, κλαδεύσεις και καθαρισμοί.
Η επικοινωνία της Δημοτικής Αρχής, λόγω του άμεσου ενδιαφέροντός της για την προστασία του Υμηττού, με τους υπεύθυνους του Δασαρχείου, είναι καθημερινή, όπως καθημερινή είναι η διαβεβαίωση τους περί έγκυρων και υπεύθυνων εργασιών με τίτλο του έργου: «Καθαρισμός-Αντιπυρική προστασία».
Με αυτές τις πληροφορίες ενημερώσαμε ήδη συμπολίτες που επικοινώνησαν μαζί μας και το ίδιο έχει κάνει το Δασαρχείο με πολίτες που το επεσκέφθησαν. Το τηλέφωνο επικοινωνίας του Δασαρχείου είναι 210-6135010. Σημειώνουμε ότι το Δασαρχείο Πεντέλης έχει αποκλειστικά την ευθύνη συντήρησης και προστασίας των Δασικών αναγκών μεταξύ των οποίων και τον Υμηττό και έχει δεσμευτεί ότι θα ενημερώσει δημόσια, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα, για το θέμα.
 
                       Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
                                                  ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ  
 
Ημ/νία Δημ/σης : 4/11/2015

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software