ΖΕΥΞΗ κι ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ μεταξύ ΓΕΝΕΩΝ: «Παιχνίδι με τον παππού και τη γιαγιά»

zefxi g1 7 10 15Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 το Α΄ τμήμα του Κ.Α.Π.Η. Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε εκδήλωση σε συνεργασία με το 3ο Νηπιαγωγείο (Χέλμειο) Αγίας Παρασκευής, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας (1η Οκτωβρίου) . 
Οι γιαγιάδες και οι παππούδες της Ομάδας Ζεύξης και Αλληλεγγύης μεταξύ των Γενεών του Α’ τμήματος, με υπεύθυνη ομάδας την εργοθεραπεύτρια Λαμπρινή Οικονομίδου, ξεκίνησαν τη χρονιά με μία γιορτή στον κήπο του ΚΑΠΗ, με τους μικρούς μαθητές του Χέλμειου Νηπιαγωγείου. Με πολύ κέφι και περίσσεια αγάπη μιλήσανε στα παιδιά για τα δικά τους παιδικά χρόνια, τους δείξανε παιχνίδια που οι ίδιοι παίζανε μικροί και παίξανε μαζί τους ξανανοιώθωντας πάλι παιδιά.
zefxi g3 7 10 15zefxi g5 7 10 15
Στη συνέχεια τα μέλη της ομάδας προσέφεραν στα παιδιά γλυκά, καθώς και μικρά δωράκια που έφτιαξαν οι γιαγιάδες. Μικροί και μεγάλοι ένοιωσαν μεγάλη χαρά από αυτή την επαφή, το παιχνίδι και την επικοινωνία μεταξύ τους. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας Αντ. Γκίνη, οι Νηπιαγωγοί του Χέλμειου Νηπιαγωγείου Βάσ.  Τζιντάνου και Υβ. Γερουλάνου, η Πρόεδρος και ο Γραμματέας της Επιτροπής μελών του ΚΑΠΗ Φωτ. Λάντα και Νίκ. Νέζης αντίστοιχα, πολλές γιαγιάδες και παππούδες του ΚΑΠΗ  και γονείς των παιδιών.
 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 8/10/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software