ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ» - ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ «ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ»

| Νέα του Δήμου
sinema 8 aΣήμερα Δευτέρα 7 Σεπτέμβρη με την Παιδική Γαλλική ταινία «Το νησί του Πειρατή» στις 9:00μμ και την Σινεφίλ Αγγλική ταινία «Ο 3ος Άνθρωπος» στις 11:00  πέφτει η αυλαία των προβολών του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου Αγίας Παρασκευής «Θανάσης Βέγγος»
Ο Κινηματογράφος επαναλειτούργησε, μετά το κλείσιμο του το περσινό καλοκαίρι, στον ανακαινισμένο χώρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου «Σταύρος Κώτσης»  από την Παρασκευή 17 Ιουλίου με πολύ μεγάλη επιτυχία. Παρά την καθυστέρηση στην έναρξη του πρόβαλε 32 (8 παιδικές) ποιοτικές ταινίες για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, με δωρεάν είσοδο φέτος, με εξαιρετική ανταπόκριση από τους πολίτες Αγίας Παρασκευής που εκφράστηκε με τη μεγάλη προσέλευση και την ικανοποίηση μικρών και μεγάλων.

polit synΟ νέος  πολύ όμορφος και λειτουργικός χώρος του Κινηματογράφου που είναι κατάλληλος για ποικίλες εκδηλώσεις από την άνοιξη έως το φθινόπωρο και αποτελεί ένα σημαντικό πολιτιστικό απόκτημα για την πόλη μας και ένα σημαντικό βήμα για την ολοκλήρωση του Πολιτιστικού-Αθλητικού Κέντρου «Στ. Κώτσης» (πρ. στρατόπεδο «Σπυρούδη»), θα φιλοξενήσει από τις 12 έως τις 22 Σεπτέμβρη το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Θεάτρου με συμμετοχή της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Σήμερα  επίσης  με την παρουσίαση των Απομνημονευμάτων του Στρατηγού Μακρυγιάννη σε θεατρική μορφή (για πρώτη φορά) με σκηνοθεσία-διασκευή-ερμηνεία από τον Θανάση Σαράντο ανοίγει η δεύτερη εβδομάδα των  «Πολιτιστικών Συναντήσεων – Αλέκος Κοντόπουλος» στον κήπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής ( Αλ. Κοντόπουλου 13), στις 9:00μμ. Η είσοδος είναι ελεύθερη. 
 
 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 7/9/2015

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software