ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

kriseisΟλοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η τοποθέτηση  των  προϊστάμενων στις Διευθύνσεις και τα Τμήματα του Δήμου Αγίας Παρασκευής με τη νόμιμη διαδικασία των κρίσεων, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. 
 
Από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της η Δημοτική αρχή αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες που δίνει το   θεσμικό πλαίσιο για την ορθολογική οργάνωση όλων των υπηρεσιών του Δήμου. Εφαρμόζουμε  ένα μοντέλο Διοίκησης που χρειάζεται την πλήρη αξιοποίησή του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου με διαφάνεια, αξιοκρατία και συνεχή εκπαίδευση για να μπορεί έτσι να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών, ιδιαίτερα σε συνθήκες κρίσης.
 
Με την αφορμή αυτή συγχαίρουμε τις προϊστάμενες και τους προϊστάμενους των  Διευθύνσεων και των Τμημάτων του Δήμου, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα τους στηρίξουμε ολόπλευρα.
 
                  Ο Αντιδήμαρχος                                                    Ο Δήμαρχος
            Διοικητικών Υπηρεσιών και
            Εξυπηρέτησης  του Πολίτη 
 
              Κων/νος Χατζηνδρέου                                          Ιωάννης Σταθόπουλος 
 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 8/9/2015

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software