Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ

Σε εξαιρετικά δύσκολες κοινωνικά και οικονομικά συνθήκες ολοκληρώθηκε με την υποδειγματική και δημοκρατική συμπεριφορά των πολιτών το δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου. Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες άνδρες και γυναίκες του Δήμου Αγίας Παρασκευής (συμμετοχή 74,7%) που σε κλίμα ηρεμίας και ομαλότητας συμμετείχαν στη διαδικασία, όπως επίσης τους δεκάδες των εργαζομένων του Δήμου που διεκπεραίωσαν άψογα στην πόλη μας μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής όλες τις απαιτούμενες ενέργειες.
Το δημοψήφισμα υπήρξε κορυφαία διαδικασία επιστροφής της πολιτικής και παρά τις όποιες οξύνσεις ολοκληρώθηκε με πολιτισμό και ενότητα, χωρίς διχασμούς και διαιρέσεις. Οι πολιτικές συγκρούσεις είναι μια στιγμή της πολιτικής όχι το κέντρο της και οφείλουμε όλοι να διαχωρίσουμε τη διαφωνία από την επιθυμία «εξόντωσης» του άλλου. 
Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού έδωσε αυξημένη πλειοψηφία στο «όχι». Θέλω να πιστεύω ότι είναι η ευκαιρία για τη δημιουργία ενός μετώπου εθνικής προοπτικής για την άμεση διεκδίκηση λύσης που θα εξασφαλίζει τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Ο Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας και το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης αναβαθμισμένοι στη λαϊκή βούληση έχουν τη δύσκολη αποστολή της βιώσιμης συμφωνίας σε μια Ευρώπη που οφείλει να βρει το δρόμο της αρχικής σύλληψης δικαιοσύνης, δημοκρατίας και αλληλεγγύης των οραματιστών της.
Με ψυχραιμία που είναι απαραίτητη για τη διαύγεια και την κριτική σκέψη όπως ο διάλογος για τη Δημοκρατία, θα είμαστε όλοι παρόντες για το αύριο της νεολαίας, του τόπου και του λαού. 
Η αποστολή της Δημοτικής Αρχής είναι, μαζί με όλα τα άλλα, να στηρίξουμε την κοινωνία που δοκιμάζεται και να επεκτείνουμε το κοινωνικό πρόσωπο ασφάλειας και πρόνοιας σε όσο γίνεται περισσότερους πολίτες, κατεύθυνση στην οποία εργαζόμαστε καθημερινά.
 
.
 
Ημ/νία Δημ/σης : 6/7/2015

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software