ΣΤΟ 6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

hor 2Στο 6ο Χορωδιακό Θρησκευτικό Φεστιβάλ Τρίπολης συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία η Μεικτή Χορωδία του Δήμου Αγίας Παρασκευής το Σάββατο 28 Μαρτίου.
Στο κατάμεστο Μαλλιαροπούλειο θέατρο, υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου Χρ. Κουτσονίκα και παρουσία του Δημάρχου Αγ. Παρασκευής Ι. Σταθόπουλου, η Χορωδία του Δήμου μας ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο έργα Tchaikovsky, Αλ. Κατακουζηνού, G. Verdi, Fr. Lachuer, Ar. Ramirez με σολίστ τον τενόρο Κ. Γεωργαλή και τις σοπράνο Γ. Σανγβινάτσου και Χρ. Δενδρή και με την Κατ. Καραμπάτσα στο πιάνο. 
Μετά το πέρας της βραδιάς οι χορωδοί μετέβησαν στο παρακείμενο παλιό Δημαρχείο της Τρίπολης όπου παρετέθη δείπνο και η όλη βραδιά έκλεισε με τραγούδι όπου η Χορωδία μας διέπρεψε. Το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής συνόδευσε στην εκδήλωση ο ειδικός σύμβουλος Νίκος Αργυριάδης, πρ. Δημοτικός Σύμβουλος. Η επόμενη εμφάνιση της Χορωδίας μας θα είναι την Τρίτη 31η  Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Παπάγου όπου θα συμμετάσχει σε Πασχαλινή Συναυλία μαζί με άλλες χορωδίες. 
 

hor 5

xorod trip8

 

Ημ/νία Δημ/σης : 30/3/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software