ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

| Νέα του Δήμου
logo agias paraskevisΤο Δημοτικό Συμβούλιο της Αγίας Παρασκευής στη συνεδρίασή του στις  26-03-2015 αποφάσισε τη Σύσταση και Λειτουργία Κτηνιατρικής Υπηρεσίας εντός του Δημαρχείου. 
Η Κτηνιατρική Υπηρεσία του Δήμου μεριμνά υποχρεωτικά για την περισυλλογή και διαχείριση των αδέσποτων ζώων, για την ίδρυση και λειτουργία Δημοτικού Κτηνιατρείου, για την ίδρυση και λειτουργία Δημοτικού ή διαδημοτικού κυνοκομείου, για τη συγκρότηση συνεργείου περισυλλογής και μεταφοράς των ζώων που ελέγχεται από τον κτηνίατρο της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, για τη συγκρότηση πενταμελούς Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, για τη συγκρότηση Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής και για την ένταξη του Δήμου στο επιδοτούμενο πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, έχει την ευθύνη για την επίβλεψη και φροντίδα των επανεντασσόμενων ζώων, δημιουργεί δίκτυο ενημέρωσης πολιτών για τα ζώα που διατίθενται για υιοθεσία, διευθετεί θέματα δωρεάν στείρωσης, σήμανσης και καταγραφής αδέσποτων ζώων και εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία κτηνιατρείων και καταφυγίων των Φιλοζωικών Σωματείων και Ενώσεων.
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής είναι από τους πρώτους Δήμους που αποφασίζει τη σύσταση και λειτουργία Κτηνιατρικής Υπηρεσίας-Λειτουργία Προγράμματος Περισυλλογής και Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων, σύμφωνα με το Ν. 4039/2012, όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 4235/2014.
 
Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος                                                       Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
     για τα αδέσποτα ζώα                                                                   
 
       ΣΤΕΛΛΑ ΨΥΛΛΑ                                                                                 ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΛΠΟΥΛΟΣ
 
                                                                                                        Ημ/νία Δημ/σης : 27/3/2015

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software