Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 210-60.19.436

greek flag english

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ (ΚΕΠ) ΥΓΕΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

kep yΟ Δήμος Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο του προγράμματος «Δημιουργία και Δικτύωση Δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας)», για την ανάπτυξη προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής Υγείας, που έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2013, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της νέας Δημοτικής Δομής Κέντρου Πρόληψης Υγείας του Δήμου μας που εξειδικεύεται στην πρόληψη και προαγωγή υγείας των Δημοτών μας.
Το ΚΕΠ Υγείας Αγίας Παρασκευής θα λειτουργεί στη Διεύθυνση Χίου και Σωτήρος 2 (Δημοτικά Ιατρεία) στην Αγία Παρασκευή και στελεχώνεται από καταρτισμένους σε θέματα πρόληψης Δημοτικούς υπαλλήλους και ειδικευμένο γιατρό.
Οι Δημότες θα ενημερώνονται από το ΚΕΠ Υγείας για συγκεκριμένες ενέργειες του Δήμου, με σκοπό την προαγωγή της Υγείας, καθώς και για διαγνωστικές εξετάσεις, που προβλέπονται για την πρόληψη σοβαρών μορφών καρκίνου και καρδιαγγειακών νοσημάτων.
Σκοπός του Δήμου μας είναι το ΚΕΠ Υγείας να γίνει σημείο αναφοράς για το Δημότη, για θέματα  πρόληψης και προαγωγής της Υγείας. Σε πρώτη φάση, αναλαμβάνει επίσης την υλοποίηση προγραμμάτων ενημέρωσης των Δημοτών για τους κινδύνους από την κατάχρηση του διαδικτύου, τον καρδιαγγειακό κίνδυνο και την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας.
Τέλος, ο Δήμος προσκαλεί τους γιατρούς και τους άλλους παρόχους υγείας της περιοχής μας να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα προγράμματα πρόληψης του ΚΕΠ Υγείας.
Φορέας Υλοποίησης του προγράμματος είναι το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας.
 
 
 
 
 Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής                              Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
 
            ΖΩΗ Φ. ΦΩΤΕΙΝΟΥ                                                ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
 
                                                                 Ημ/νία Δημ/σης : 13/1/2015
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software