ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

kerΧθες, Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ι. Σταθόπουλου, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής συνάντηση με στελέχη της Cosmote και αντιπροσωπεία των κατοίκων της περιοχής για το θέμα της Κεραίας Κινητής Τηλεφωνίας στην οδό Ολυμπίας 26. 
Σκοπός της συνάντησης ήταν η διατύπωση της ανησυχίας και των διαφωνιών των κατοίκων λόγω κινδύνων που μπορεί να υπάρχουν για την υγεία του πληθυσμού καθώς και οι γενικότεροι προβληματισμοί τους για το ζήτημα αυτό όπως και η διατύπωση των απόψεων της Εταιρείας.
Η συνάντηση εντάσσεται στη στρατηγική επιλογή του Δήμου Αγίας Παρασκευής για τη διατύπωση αξιόπιστης διεπιστημονικής μεθοδολογίας – ειδικού πλαισίου ως προς τη χωροθέτηση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στα όριά του, με κοινωνικό έλεγχο και βασικές προτεραιότητες την προστασία της υγείας των κατοίκων και τη λειτουργικότητα του δικτύου.
Ημ/νία Δημ/σης : 13/1/2015 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software