ΒΡΑΔΙΑ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

theatriki

H Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σας προσκαλούν στην θεατρική παράσταση του Περιφερειακού Θιάσου  της Πολιτείας της Πορτουγκέσα  «Συνταξιδιώτες» την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 19:30 στο 2ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής (Νεαπόλεως 5-7). 
Η παράσταση, που εντάσσεται  στη Βδομάδα Βενεζουελάνικου Θεάτρου στο πλαίσιο της 2ης Ετήσιας Πολιτιστικής Εκδήλωσης «Η Βενεζουέλα στην Ελλάδα 2014», είναι βασισμένη στο έργο του Αργεντινού δραματουργού Κάρλος Γκοροστίσα, και παρουσιάζει την ιστορία του Φρανσίσκο και του Κριστόμπαλ, δύο φίλων που γνωρίζονται παραπάνω από 60 χρόνια. Και οι δύο είναι φανατικοί φίλαθλοι του μπέιζμπολ, υποστηρίζοντας ωστόσο διαφορετικές ομάδες, και οι δύο χήροι, με παιδιά και εγγόνια. Κάθε μέρα συναντιούνται το πρωί και το απόγευμα για να παίξουν ντόμινο, να πιουν καφέ και να φάνε γλυκά. Ωστόσο, κάτι θα αλλάξει αυτές τις συναντήσεις και το κοινό θα πλημμυρίσει συγκίνηση γνωρίζοντας την ιστορία που ξετυλίγεται.
Η γλώσσα της παράστασης είναι τα ισπανικά με ελληνικούς υπέρτιτλους και η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
Ημ/νία Δημ/σης : 26/11/2014theatriki-vradia

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software