ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 5 Δεκεμβρίου 2014

kf

Όπως είναι γνωστό το Δημοτικό Συμβούλιο της Αγίας Παρασκευής στις 13-11-14 ενέκρινε, με μεγάλη πλειοψηφία, την πρόταση της Δημοτικής Αρχής για την ίδρυση Κοινωνικού Φροντιστηρίου.
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο, με σκοπό την προσφορά  ίσων ευκαιριών για μάθηση σε όλους,  θα παρέχει δωρεάν μαθήματα σε μαθητές  και σε απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης άπορων ή οικονομικά αδύνατων οικογενειών. Παράλληλα προωθεί την εθελοντική προσφορά και την κοινωνική αλληλεγγύη, αφού τα μαθήματα θα παρέχονται  από εθελοντές εκπαιδευτικούς.
Για το έτος 2014-2015 το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα λειτουργήσει, πιλοτικά στην αρχή, στο 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής, τις εργάσιμες μέρες και στις ώρες 15:00 με 20:00. Προτεραιότητα θα δοθεί στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου και κατόπιν στις υπόλοιπες τάξεις του Λυκείου και του Γυμνασίου.
Τα τμήματα δεν θα υπερβαίνουν τους οκτώ μαθητές και η παρακολούθηση των μαθημάτων θα είναι υποχρεωτική. Οι μαθητές με αδικαιολόγητες απουσίες θα χάνουν το δικαίωμα συμμετοχής τους στο πρόγραμμα. 
Το ωρολόγιο πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου θα το καταρτίσει η πενταμελής Διοικούσα Επιτροπή του.
Οι μαθητές μπορούν να δηλώσουν  συμμετοχή  καθημερινά μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2014 στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 415-417).
Απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα εξής:
α) Αίτηση συμμετοχής από τον γονέα ή κηδεμόνα όταν αφορά ανήλικο μαθητή ή αίτηση του ενδιαφερόμενου όταν αφορά ενήλικο μαθητή.
β) Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
γ) Βεβαίωση φοίτησης από το σχολείο του μαθητή.
δ) Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού ΔΟΥ και Ε9, ή βεβαίωση απαλλαγής υποβολής φορολογικής δήλωσης.
ε) Κάθε άλλο έγγραφο, εφόσον υπάρχει, που τεκμηριώνει την οικονομική δυσκολία ή αποτελεί κοινωνικό κριτήριο όπως πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, κάρτα ανεργίας, βιβλιάριο απορίας, δάνεια, γνωμάτευση αναπηρίας κ.α
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να απευθύνονται στο Τμήμα Παιδείας (Κα. Τζανή, Κα Μάνδρου) στα  τηλέφωνα 2132004568, 2132004601.
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ημ/νία Δημ/σης : 18/11/2014

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software