Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΩΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

paisdap 10 6 19Οι Παιδικοί Σταθμοί Αγίας Παρασκευής ενημερώνουν τους γονείς ότι ξεκίνησε  η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης –ΕΕΤΑΑ, για την δωρεάν ένταξη βρεφών και νηπίων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς.
Δικαίωμα  συμμετοχής  έχουν  οι  άνεργες  μητέρες  και  οι  εργαζόμενες  (μισθωτές  ή αυτοαπασχολούμενες)  στον  ιδιωτικό  τομέα.  Αποκλείονται  οι  δημόσιοι  υπάλληλοι. 
Κριτήρια  επιλογής  είναι  η  οικογενειακή  οικονομική  κατάσταση  (εισόδημα),  η εργασιακή  θέση  της  αιτούσας  και  η  οικογενειακή  τους  κατάσταση  (τρίτεκνες, πολύτεκνες, ΑΜΕΑ). Εκτός κριτηρίων είναι οι αιτούντες ΑΜΕΑ,  των οποίων όλες οι αιτήσεις γίνονται δεκτές. 
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα μπορούν να υποβληθούν μέχρι και τα μεσάνυκτα της  28ης  Ιουνίου 2019,  στην    ηλεκτρονική  διεύθυνση  www.eetaa.gr   όπου υπάρχουν η πρόσκληση και οι  αναλυτικές πληροφορίες για πρόγραμμα.  Στο ίδιο διάστημα η αιτούσα /ών θα πρέπει να αποστείλει στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. το φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά  της  Αίτησης,  ταχυδρομικώς  ή  με  υπηρεσία  ταχυμεταφοράς (courier) στις Διευθύνσεις που αναφέρονται στην Πρόσκληση. Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την Ε.Ε.Τ.Α.Α.  στις 21 Ιουλίου 2019.
Αξίζει  να  επισημανθεί  ότι,  εφέτος  θα  ικανοποιηθούν  όλες  οι  αιτήσεις  που πληρούν  τις  προϋποθέσεις,  (το  2018  είχαν  δοθεί  141.000 αξίες τοποθέτησης-voucher),   με  μία  (1) οριστική  κατανομή (έως πέρυσι  η διαδικασία ολοκληρώνονταν σε δύο φάσεις μία το καλοκαίρι και μία τον Σεπτέμβριο),  ώστε  οι  γονείς  να  γνωρίζουν  εξαρχής  τα  οριστικά αποτελέσματα  και  εάν  δικαιούνται  voucher.  
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software