ΓΣΑΠ: ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ» ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΣΚΑ!

gsap k eskaΓΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 52-38
Δεκάλεπτα: 15-06,07-07,08-13,22-12
 Η ομάδα μας , με την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΝΩΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ έγραψε ιστορία!
Άλλο ένα κύπελλο θα κοσμεί την τροπαιοθήκη μας και αυτό θα οφείλεται κατά κύριο λόγο στις αθλήτριές μας και  στον προπονητή τους. Μεγάλη η συνεισφορά και του εφόρου του τμήματος Βαγγέλη Κακοσούρη, που όλη αυτή την αγωνιστική χρονιά αφιέρωσε «άπειρες» ώρες φροντίδας για τα κορίτσια μας.  
Ο χθεσινός τελικός χαρακτηρίστηκε από το πάθος των αθλητριών μας, οι οποίες μπήκαν από την αρχή αποφασισμένες να σηκώσουν το κύπελλο. Σε όλες τις προσπάθειές τους ήταν φανερή η πίστη τους ότι αυτές θα ήσαν οι νικήτριες. Ακόμα και όταν το Γαλάτσι – το οποίο ποτέ δεν πέρασε μπροστά στο σκορ – πλησίασε στο 4ο δεκάλεπτο στον ένα πόντο, ακολούθησε μία θυελλώδης αντίδραση της ομάδας μας, που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Εκτός όμως από το πάθος , μεγάλο όπλο των αθλητριών μας ήταν και  η ομαδικότητά τους. Η ομάδα μας ήταν ΟΜΑΔΑ και απέδειξε ότι έχει αφομοιώσει πλήρως το μήνυμα «όλες για την κάθε μία και η κάθε μία για όλες». Κορίτσια σας ευχαριστούμε!
 
ΓΣΑΠ – προπονητής Δημήτρης Χατήρας
Αθλήτριες – Βαρλάμη Μελίνα, Γεραντώνη Κατερίνα, Δασκαλοπούλου Αγγελική, Κακοσούρη Αθηναϊς, Καλλεράντε Στέλλα, Κέντρου Μελίνα, Κυρκοπούλου Χριστίνα, Λάμπρου Χριστίνα, Λιάρου Μαρίνα, Λυρατζάκη Σύλια , Μήτση Μυρτώ, Μίνκωφ Ηλιάννα, Φυρίγου Σμαράγδα, Χατήρα Λυδία, Χουγκάζ Σοφία, Χριστοπούλου Βάλια.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software