ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ 2017 ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

kath planoΣτο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου εγκρίθηκαν 4 θέματα της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ βάσει του ΠΛΑΝΟΥ ΔΡΑΣΗΣ 2017 που σταδιακά υλοποιούμε.
Καταρχάς, εγκρίθηκε η αγορά ακινήτου με τη διαδικασία πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την εγκατάσταση σύγχρονου αμαξοστασίου και Πράσινου Σημείου για υλικά προς ανακύκλωση ή επαναχρησιμοποίηση. Παράλληλα, ξεκινάει η διαδικασία του Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την προμήθεια τριών νέων οικολογικών βυθιζόμενων συστημάτων συμπίεσης απορριμμάτων, τα οποία θα εγκατασταθούν σε επιβαρυμένα σημεία της πόλης μας, και ενός σαρώθρου για την ενίσχυση του οδοκαθαρισμού. Τέλος, εγκρίθηκε η προμήθεια νέων πράσινων κάδων προς αντικατάσταση παλαιών.
Παράλληλα, συνεχίζεται η ΕΡΕΥΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ζητώντας την αξιολόγηση των Δημοτών, προκειμένου να αποτιμήσουμε την υφιστάμενη κατάσταση και να εντοπίσουμε σημεία βελτίωσης. Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην έρευνα, επισκεφθείτε τον εξής σύνδεσμο: https://www.surveymonkey.com/r/RK8GQ6K.
 
          Ιωάννης Α. Σιδέρης                                                                          Ιωάννης Ε. Σταθόπουλος
       Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος                                                           Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής 
 
Δημ/ση :  11/11/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software