Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

  • Αρχική
  • ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Περιβάλλον
  • Δελτία Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΝΕΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

filladio kathΣτην έκδοση νέου ενημερωτικού φυλλαδίου με τίτλο «20 ΑΠΛΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» προχώρησε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής έχοντας ως προτεραιότητα την εξασφάλιση μίας καθαρής, βιώσιμης και περιβαλλοντικά αναβαθμισμένης πόλης.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

axiologisi kathΗ Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, στην προσπάθειά της να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες που παρέχει, διεξάγει έρευνα, κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, ζητώντας την αξιολόγηση σας,  προκειμένου να αποτιμήσει την υφιστάμενη κατάσταση και να εντοπίσει πιθανά σημεία βελτίωσης. 

Συνέχεια ανάγνωσης

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

smaΚοινή δράση του Δήμου Αγίας Παρασκευής με τους Δήμους Ζωγράφου και Παπάγου-Χολαργού που αφορά στη διαχείρηση απορριμμάτων ενέκρινε,  με μεγάλη πλειοψηφία,   το Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 25 Οκτωβρίου. Η  συνεργασία των 3 Δήμων  περιλαμβάνει την υποβολή κοινής πρότασης με τίτλο

Συνέχεια ανάγνωσης

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ

 best city awards 1O Δήμος Αγίας Παρασκευής  βραβεύτηκε για το Κινητό Πράσινο Σημείο του στα  «Best City Awards»  τα οποία επιβραβεύουν  την καινοτομία και την ποιότητα ζωής στις πόλεις και στα οποία συμμετέχουν  Δήμοι από όλη την Ελλάδα.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

egkatalimmena 3Ξεκίνησε σήμερα Τρίτη 25 Οκτωβρίου, όπως είχε προγραμματιστεί, η απομάκρυνση εγκαταλειμμένων οχημάτων από την πλειοδότρια εταιρεία, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΔΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

VK3sΗ Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίας Παρασκευής ολοκλήρωσε την εγκατάσταση τριών βυθιζόμενων συστημάτων συμπίεσης απορριμμάτων στην Κεντρική Πλατεία, τα οποία θα αντικαταστήσουν τους υπάρχοντες κάδους.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ!

KPSΤο Κινητό Πράσινο Σημείο Ανακύκλωσης του Δήμου μας ξεκινάει τη λειτουργία του αυτή την εβδομάδα. Για το υπόλοιπο του μηνός Ιουνίου και για όλο τον Ιούλιο, θα ακολουθεί κάθε Τετάρτη και Πέμπτη το εξής πρόγραμμα:

Συνέχεια ανάγνωσης

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

tsdaΜε δεδομένο ότι το 93% των παραγόμενων απορριμμάτων του Δήμου Αγίας Παρασκευής οδηγείται σήμερα προς ταφή, ενώ μόλις το 7% ανακυκλώνεται, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος κρίνει απαραίτητο να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειές πολιτών και Υπηρεσίας Καθαριότητας για την αύξηση των ποσοστών των συλλεγόμενων ανακυκλώσιμων υλικών με μεγαλύτερη ανταπόκριση και συνέπεια.

Συνέχεια ανάγνωσης

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software