ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Αγίας Παρασκευής που οργανώθηκε από το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ και τον Δήμο Αγίας Παρασκευής. Οι μαθητές επέστρεψαν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου Αγίας Παρασκευής που είναι τοποθετημένο και λειτουργεί στην κεντρική πλατεία της πόλης.
 
Τα σχολικά τμήματα τα οποία πρώτευσαν συλλέγοντας τις περισσότερες συσκευασίες και κέρδισαν τα μεγάλα δώρα-έπαθλα είναι τα ακόλουθα:
1ος Νικητής, το ΣΤ2 Τμήμα του 1ου Δημοτικού Σχολείου, που επέστρεψε 22.084 συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ κερδίζουν από ένα Tablet.
2ος Νικητής, το Δ1 Τμήμα του 7ου Δημοτικού Σχολείου, που επέστρεψε 10.961 συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ κερδίζουν από ένα MP4 music player.
3ος Νικητής, το 4.4 Τμήμα της Ελληνογαλλικής Σχολής, που επέστρεψε 3.639 συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ κερδίζουν από ένα MP3 music player.
 
Αύριο Σάββατο 6 Ιουνίου στις 10:30 στην Κεντρική Πλατεία θα γίνει η βράβευση των σχολικών τμημάτων και θα πραγματοποιηθεί η δράση «παίζουμε και μαθαίνουμε για την ανακύκλωση». Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν. Η γιορτή ολοκληρώνεται όμως η ανακύκλωση συνεχίζεται και εντείνεται, γιατί το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας.
 

 

Ημ/νία Δημ/σης : 4/6/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software